Okategoriserade

skapa (eller sno:) stilen guldglammig jul

Här kommer lite tips för din alldeles egna guldglammiga jul. Och alla sakerna nedan får väldigt gärna flytta in hos mig. Önskningar är ju alltid gratis, inte sant? 😉

Stjärnor från Markslöjd i olika storlekar från ca 200-500, belysningsdesign, ljusstake Liljan 698:- i nytappning finns bland annat på Länna Möbler, ljusstake Tre kulor 2500:-från Svenskt Tenn, långhårig prydnadskudde liknande finns på H&M från 149:-, ljuvligaste kudden med text 595:- från Mimou, långhårig fårfäll i vitt 995:- från  Lammskinsbutiken,  snittamaryllisar finns bland annat på Blomsterlandet och slutligen den vackra soffan Ghost från Gervasoni som finns bland annat på Artilleriet.

Just nu sitter jag och försöker komma ihåg vad jag har för julpynt och vad jag behöver komplettera med. Det har ju inte varit upp sedan 2012 då förra julen firades i Spanien. Men med många och stora fönster så kommer det att gå åt en hel del både stjärnor och stakar. Sååå glad är jag att vi har satt upp eluttag över ALLA fönster. Och idag har det hänt en hel del på vår ovanvåning, det har målats vitt och samtliga dörrar har satts upp. Bilder kommer i morgon.

Ha en riktigt fin fredag!
Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Ekenäsliv 28 november, 2014 at 08:09

  Gillar med guld!!
  O den där ljusstaken från Svenskt Tenn, oj oj oj vad jag skulle vilja ha den alltså..
  Men får nog sälja av lite annat först då;-)
  Ha en fin helg!
  Kram Anna

 • Reply Adela 28 november, 2014 at 16:21

  Jag är helt inne på din linje med, så fint med vitt guldigt och silver;)
  Det kommmer att bli toppensnyggt i ert hus!

  Kramar
  Adela

 • Reply Erika 3 december, 2014 at 12:09

  Jättefin inspo helt i min smak.

 • Leave a Reply