Hemnetspan, Inredning, sovrum

Skapa stilen – snyggaste sovrummet just nu

Ett ombloggat hem just nu är denna tvåa som är till salu via Bostadsrättsspecialisten. Och sovrummet i denna  lägenhet är bara så förtjusande. Trots att väggarna i sovrummet är grå är det ändå en värme i rummet, förmodligen på grund av alla de varma detaljer som finns där i form av krukor, ljusstakar och små detaljer i mässing.

skapa stilen1

skapa stilen2 skapa stilen3

Jag tänkte att det kanske kunde vara kul att veta var man kan få tag på dessa saker, eller liknande och bestämde mig således för att sätta ihop ett litet kollage.

skapa-stilen-sovrummet

[1. påslakanset i linne från H&M home  2. vägglampa Frama 90° , 3. taklampa Ay illuminate, 4. posters från danska Hagedornhagen , 5. ljuslyktor kin från Skultuna, 6. klädställning Mulig från IKEA, 7. ljusstakar från Olsson & Jensen, 8. sidobord i mässing från Bloomingville, 9. Poster Lillstrumpa och Syster, 10. melerad kruka från Olsson & Jensen  och slutligen 11. bordslampa Cesta  från Santa & Cole. ]

Själv blev jag galet sugen på det där lilla sidobordet i mässing från Bloomingville men vet med mig att jag har en tendens att tröttna på nattduksbord om de inte är tillräckligt rymliga. Jag tycker att de vi har, componibili från Kartell, börjar kännas små med allt som jag vill att det ska vara på dem såsom ljusstakar, krukor och annat lullull. Gillar ni såna här kollage? Tänkte att jag kanske kunde ha det som ett stående moment om det är så att det är någon som gillar det. Lämna gärna en kommentar här nedan. Hiss eller diss?

Nu ska jag snart lägga mig raklång på soffan och invänta kvällens avsnitt av Homeland. Det är så spännande så jag vet inte vad!!

Hoppas att ni har en skön kväll ❤️ och tack för alla kommentarer rörande sonen både här och på instagram. Han mår lite bättre nu, om än ofantligt trött och matt men penicillinet har definitivt börjat verka.

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Carro 11 november, 2015 at 22:17

  Jag gillade kollaget och även outfitbilden nu härom dagen.

 • Reply Emma 24 januari, 2017 at 11:38

  Så fint!

  Vet du vart tavlan med tjejen och fågeln är i från?
  /Emma

  • Reply Rebecca 2 februari, 2017 at 18:35

   Den kommer från Love Warriors! Visst är den fin ❤️

  Leave a Reply