Gran Canaria, träning

Skolstart & BBG

Idag var det skolstart här på Kanarieöarna och således också dags att ställa klockan för första gången på mer än tre veckor. Vi har verkligen vänt på dygnet här nere. Det var dock inga svårigheter att få upp barnen tidigt; de var spända och förväntansfulla. 


Julian & Alba kommer att gå i en 4-6:a och här nere så har barnen skoluniform i lightversion. Tröjorna måste de ha medan byxor/shorts är valfritt. 


Vi promenerade till skolan vilket tar mellan 20-30 min och en stor del av vägen går vi längst med havet. 


Jag har också satt igång med nytt träningskoncept och provar nu BBG (Bikini Body Guide) via en app samtidigt som jag varvar det med styrketräning från mammafitnesskonceptet.


 Jag körde ett benpass igår och höll knappt på att ta mig ner från gymmet som ligger på fjärde våningen:) Idag har jag beslutat mig för att ha en vilodag så jag kan ta nya tag imorgon. 


Hur står det till hemma i Sverige? 

Kram ❤

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Ljuva Magnolia 10 januari, 2017 at 17:33

  Åh så fina! Spännande för dem med första skoldagen 🙂
  Nu är jag riktigt avis på er må du tro, Sverige visar sig definitivt från sin tråkigaste sida idag, iaf här på västkusten. Tror inte ens solen gick upp idag, SÅ mörkt är det. Tätt duggregn och stormvarning på det, ja du fattar ångesten. Inte ens Ebba vill sticka ut nosen.

  Njut fina du, ni är ju verkligen borta rätt tid.

  Kram

 • Reply Linn 13 januari, 2017 at 10:09

  Så fina barn ni har! Hoppas det gick bra 🙂

 • Leave a Reply