shopping, skönhet, spanien

sköna bönor och långa fransar

Jag har länge varit sugen på att prova ett ögonfransserum som gör att fransarna blir längre men efter att det stod så mycket i press och på webben om att de väldigt många av produkterna innehöll hormonliknande ämnen som gav klåda, fläckar, förändrad ögonfärg osv så väntade jag länge innan jag hittade det rätta. Men det har jag gjort nu:) Lashlash heter det ögonfransserum som jag använder och jag har köpt mitt här.
lashlash

Detta serum är vårdande samtidigt som det är fritt från parabener, phytoöstrogen och andra hormonrubbande ämnen. Jag har använt det i drygt en månad nu och jag är såååå nöjd. Mina fransar har, förutom att de har blivit längre, också blivit bra mycket tätare så jag kan verkligen rekommendera det. Nu har jag betydligt fler fransar att måla på och jag tänker faktiskt på det varje gång jag målar mina fransar. Det går åt mycket mer mascara nu för tiden (de gånger jag hinner med att måla vill säga:) Jag applicerar mitt serum varje kväll, efter att jag har rengjort ansikte och ögon, längs med den övre fransraden.

En sån här flaska räcker i cirka 100 dagar om man följer den rekommenderade användningen.  Det allra bästa är att den är fri från allt skräp som de brukar proppa i denna typ av produkter och det känns verkligen inget när man applicerar den. Detta serum kan även användas av linsbärare och de med känsliga ögon, och den kategorin omfattas jag av. Är det något som är för starkt så blir jag genast väldigt irriterad i mina ögon.

lashlash3

 

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning inför kvällen. Vi tänkte nämligen gå ut och käka här i Fuengirola. För att komma i rätt mood så lyssnar jag på dessa sköna bönor. SÅÅÅÅÅ himla härlig musik!

Önskar er en skön kväll!

KRAM

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Jess 25 oktober, 2013 at 13:42

  Måste komma ihåg och titta dig i ögonen imorgon-)
  Här kör vi en tvärtom dag, ni var på La Canada innan och vi ska dit snart.
  Det blir mys med lillan och storan sover borta…Ja, just det..vi ses ju inte på tennisen imorgon…….
  Ha en härlig kväll.Hälsa alla busar och K.
  Kram Jess

 • Reply helenasenklavardag 25 oktober, 2013 at 14:37

  Jasså har de fått in den nu! Jag har väntat på att den skulle komma in.
  Ha en fin helg raring.
  Kram Helena

 • Reply dianasdrömmar 25 oktober, 2013 at 15:19

  Brukar använda serum men just nu pausar jag lite kram Diana

 • Reply Tina 25 oktober, 2013 at 18:02

  Det här verkar intressant. Har själv avstått från serum då det inte riktigt varit ok, men det här kanske jag får klicka hem. Ha en mysig fredag. Kramisar Tina

 • Reply Vitae Stilo 25 oktober, 2013 at 18:50

  Har också använt nåt liknande men behöver köpa nytt… Provar det här då.. Tack för tipset fina frun ❤️

  Kram Helen
  http://www.vitaestilo.se

 • Reply Coquina 26 oktober, 2013 at 16:19

  Toppen med tips 🙂 Ny grym tävling på min matblogg så kika gärna in där och tävla om produkter värda över 1000 kr 🙂

 • Leave a Reply