skönhet, tips

Skönhetsfavoriter

Host och hej från sängen! Ligger nerbäddad och har gjort sedan igår då jag fick åka in akut till läkaren eftersom jag knappt kunde andas genom näsan. Det visade sig att mina slemhinnor i näsan hade svullnat igenom såpass att jag blev ordinerad kortisontabletter och antibiotika. Såååå segt!! Jag gick upp i går morse i god tro om att jag skulle åka till jobbet. Kände att jag var tjuvtjock i näsan och inte alls mådde bra men tänkte att det nog skulle bli bättre efter några koppar kaffe men ack nej. När jag stod med mascaran i högsta hugg så tänkte jag faktiskt: ”Rebecca, vad tusan håller du på med?” Sagt och gjort, jag skjutsade barnen till skolan och ringde vårdcentralen och fick tid en timme senare. Så nu ligger jag här och lär ligga i morgon också. Men, men nu har jag ju fått behandling så nu ska det nog snart bli bättre. Håller tummarna för det i alla fall.

Något som är viktigt att tänka på såhär i vintertid, och inte att glömma bort ens när man är sjuk är att ta hand om sin hud. För den behöver verkligen all TLC den kan få såhär års. Själv är jag torr som fnöske och smörjer med oljor och krämer för glatta livet. Jag har plockat fram några av mina absoluta skönhetsfavoriter i samarbete med Ellos.

Så klart att min nyfunne parfymförälskelse Decadens från Marc Jacobs får vara med även att den inte direkt tillför huden så mycket mer än att den ger glamour och luktar galet gott. Kroppsoljan Huile Prodigieuse från Nuxe har hängt med länge och den funkar lika bra i solen som i skidbacken. Närande och reparerande dessutom. Ellos har just nu 15% rabatt på alla produkter från Nuxe. Jag har verkligen fått en hang up på oljor och klarar mig verkligen inte utan dem. Smörjer både kropp och ansikte. Läppglanset från Loreal är en ständig trotjänare och finns alltid i min väska. Inte för kletigt  utan bara helt perfekt!  Ett solpuder kan få även den vintertröttaste hud att se fräsch ut. Sitter allt som oftast (när jag sminkar mig vill säga) på mina kinder. Som blond (jag är ju egentligen brunett….en riktigt mörk sådan) så är silverschampo ett måste. I varje fall om man som jag inte står ut med guldiga toner i huvudet. Det gör verkligen underverk! Jag tvättar mitt hår med silverschampo minst en gång i veckan och själv tycker jag att det gör jättestor skillnad. Efter att ha provat ögonbrynspennan från Anastasia kommer jag aldrig att behöva någon annan. Tänk att man nästan noppat sönder sina ögonbryn. Jag hade riktigt buskiga svarta ögonbryn som jag fördömde redan i högstadiet. Tänk om man då hade vetat vad som komma skulle…. Sist men inte minst, en riktigt bra ögonkräm som tar bort ”puffiness”.

Det var lite om mina favoriter och vad jag använder mig av dagligen. Har ni några favoriter som ni kan dela med er av? Tips mottages gärna!

Kram och njut dagen mina vänner ❤️

[inlägget är i samarbete med Ellos]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Ekenäsliv 2 februari, 2016 at 13:56

    Men hu så trist!!
    Krya på dig nu!
    Å klokt beslut där. Varför tycker man att man ska pallra sig iväg fast man inte är pigg… Känner igen det. Så klokt tycker jag!
    Kram kram Anna

  • Leave a Reply