Okategoriserade

Sleep tight. Don't let the bedbugs bite.

Vårt förra sovrum gick i lila toner. Och med lite mässingsdetaljer här och var. När vi tapetserade sovrummet så tyckte vi att vi var så vågade då resten av huset gick i vitt. Men som vi trivdes. Lila kändes varmt och ombonat. Och hur många bilder jag ser på, och fullkomligt älskar, sovrum i vitt så känner jag bara….det är inte jag!

Detta däremot är något som inspirerar mig fantastiskt mycket. Och klart är att vi ska ha ett sovrum som går i rosa.

IMG_0357-0.JPG

[Bilder via Pinterest]

Om allt går ”according to plan” så har vi rosa väggar i vårt blivande sovrum innan nästa vecka börjar lida mot sitt slut.

IMG_0358.JPG
[bilder via Pinterest]

Igår kom en tapetleverans och nästa vecka väntar ytterligare en. Nästa vecka har jag lov så då lovar:) jag er att visa fler bilder både på huset, färgprover och tapeter.

Sov gott!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Stilexperten Katarina Althin 28 oktober, 2014 at 15:29

  Det är verkligen spännande och kul att välja färg. Själv vill jag mest ha mörkt i sovrummet och vårt sovrum är maskulint med varma blå och bruna nyanser. Paisley, rutor och ränder när det gäller lakan, gardiner och tapeter.
  Är jättenyfiken på resultatet hos er! Jag gillar din stil. 🙂 Kram

  • Reply rebecca 3 november, 2014 at 23:11

   Ja, det är halva grejen med att inreda:) Och de kommande veckorna kommer det upp mycket sånt i huset, när rum ska tapetseras etc. Underbart! Vi har gått igenom några olika stilar i sovrummet, sist var det pudrigt lila så jag antar iofs att jag drar mer åt det romantiskt feminina i sovrummet. Skulle vara kul att se bilder hemifrån dig! Kan tänka mig att ni har det jättefint!

   Kram

 • Reply I mitt huvud 28 oktober, 2014 at 19:11

  Åh, puderrosa! Sååå snyggt!!!

  • Reply rebecca 3 november, 2014 at 23:12

   Ja, visst är det! Kram

  Leave a Reply