allt som är vackert, Inredning, shopping, småprylar

små lätta moln

ja, visst ser de väl ut som små moln. Bomullstussarna som sitter så vackert på sin gren. I brist på nya körsbärskvistar (som jag har sökt) så fick jag istället med mig dessa sköningarna hem. Och de är så mjuka, så sköna och så vackert vita. Inte nog med att de är så fina som dekoration, de inspirerade mig dessutom till en liten fotosession inne i vår loggia (punschveranda). Ljuset där inne är verkligen helt otroligt. Det flödar liksom från alla håll. Jag har sagt det innan och jag säger det igen, detta är en plats som jag verkligen kommer att sakna. 

cotton1

cotton2
I veckan fick jag hem lite fina vårsaker som jag hade beställt. Vem längtar inte efter sneakers nu när snön och kylan äntligen har släppt greppet?

mosmosh-ash

Sneakers Ash från Neomania, byxor Mos mosh och vykort från Therese Sennerholt med den passande texten: Enjoy yourself it is later than you think.

Och kan ni tänka er att jag faktiskt fick en liten stund i solen igår. Dotterns grupp red ut i skogen igår och jag med barnvagn kunde inte följa med så jag fick en halvtimme på stallbacken med solen smekandes i ansiktet. Helt lovely! Och så energigivande. Vilket jag behövde. Sonen har nämligen dragit på sig något virus och hade närmare 40° feber i natt vilket och således har jag spenderat mer än halva natten på en blå pinnstol bredvid hans säng. Nu har han parkerat sig på soffan, dottern har hämtat sig från värsta 6-årstrotsutbrottet och leker med ”sin bebis” och mamma får andas några minuter. Lite trist att jag inte får dricka kaffe; jag hade synnerligen behövt det i dag.

Ut i solen och ta vara på denna underbara dag mina vänner!

Kram
Rebecca

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Fridamittilivet 7 april, 2013 at 12:36

  Vilka fina bomullskvistar, sådana har jag aldrig sett förut!
  Härligt att du shoppat lite, det hjälper en liten, liten aning som tröst efter en ”stormig” dag med barnen. Hi, hi, jag vet precis hur det är……;)
  Riktigt fin & lugn söndag till er, njut solen och tänk snart får du riktigt höga doser av den! 🙂

  • Reply pilotfrun 8 april, 2013 at 20:18

   Tack! Nej , jag har heller aldrig sett såna här kvistar innan men blev helt förälskad. Men så är det ju lite ”kvistigt” överallt också.
   Kram

 • Reply bia 7 april, 2013 at 13:12

  Vackra kvistar!!!!
  Hoppas ni har bra väder…här blåser det och är kyligt….ingen riktig vår tyvärr
  Så jag drog i väg till stan och shoppade några toppar jätte billigt ;)) så jag känner mej nöjd ändå;)……men jag längtar efter våren……
  Kramisar till dej;)

 • Reply Happyvardag 7 april, 2013 at 17:55

  Så skönt det är med solen- hoppas sonen blir frisk snabbt. Hur lång tid har ni kvar här i Sverige nu? BTW ….kvistarna är helt ljuvliga….
  Kram Mia

  • Reply pilotfrun 8 april, 2013 at 20:17

   Bara en månad!!!! Helt otroligt! (Blomsterlandet….)
   Kram

 • Reply Hanna Villa Sjöhaga 8 april, 2013 at 11:10

  Kvistarna och dina bilder är ljuvliga!! Härligt att du fick stoppa upp näsan mot solen lite igår trots hektiskt dag!:))
  Kolla in min tävling idag om du vill!! Tror att du kan gilla Ylva Skarp trots att jag inte har följt dig så länge! Kram

  • Reply pilotfrun 8 april, 2013 at 20:16

   Absolut! Klart jag är med och tävlar:)

 • Reply maria at inredningsvis 10 april, 2013 at 09:18

  MMMMMM UNDERBAR vårig post:) din blogg är alltid så inspirerande.

  Om du gillar lyxig cashmere..kan du kolla in min blogg idag:)

  ha en underbar vecka

  LOVE Maria at inredningsvis.se

 • Reply Karin Bucht 14 april, 2013 at 13:02

  Vilka snygga skor!

 • Reply Evelina 3 juni, 2013 at 09:14

  Underbart härliga kvistar! Men jag antar att det är försent att köpa sådana nu i början av juni. Har just köpt hus och sitter nu med ett tomt vitt hus som skall fyllas på bästa sätt och låter mig inspireras av allt vackert jag ser. Och du har en hel del på din blogg:).

 • Leave a Reply