hus och renovering

små, små steg

Bara för att man vet att förändring väntar runt hörnet så känns det som att allt går i snigelfart. Fast det egentligen inte alls gör det.

IMG_0306.JPG
Det är MYCKET som ska fixas, och nu när vi är nere på detaljnivå är det desto viktigare att saker och ting verkligen får ta tid så att man inte snubblar på mållinjen. Bilden ovan på vårt kök är tagen för cirka en vecka sedan, efter att golvsliparen just var färdig. Efter att golvet slipades har det också lutats (för att få bort den gula pigmenteringen) och såpats. Vilket vi kommer att få göra många, många fler gånger framöver. Golvsliparen hade tid att ta kök och vardagsrum, och kommer tillbaka nu om en vecka för att ta resten av rummen.

På ovanvåningen spacklas och slipas det. Vår förhoppning är att kunna måla hela ovanvåningen nästa vecka, och tapetsera några av rummen. Trots detta känner jag ändå att det är helt overkligt. Få saker har jag längtat efter så mycket som jag nu gör efter detta blivande hem.

Kram

IMG_0307.JPG

Och på uppfarten ligger de. Tegelstenarna som har burit upp många väggar de senaste 80 åren och som väntar på att få komma i bruk på nytt, på nytt ställe.

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Hovdamen 22 oktober, 2014 at 07:05

  Jag förstår att du är otålig men det ser ut att bli HUR fint som helst!! Den som väntar på något gott….

  Kram

 • Reply happyvardag 23 oktober, 2014 at 19:57

  Det kommer att bli galet snyggt, var så säker. Så nyfiken på att få se allt klart sedan. Kram och tack för din fina kommentar inne hos mig.

  http://happyvardag.se/2014/10/23/pa-upploppet/

 • Leave a Reply