Inredning

snäckor och koraller

Idag har varit en produktiv dag. Jag har nämligen åter gett mig i kast med den fotokurs som jag påbörjade under hösten. Det är en flexibel högskolekurs på distans och jag har ett år på mig att genomföra den. Nu är alla moment utom ett genomförda och det sista ska jag ladda upp för nu i dagarna.

Jag vet inte om ni har märkt av det som spås bli den nya trenden vad gäller inredningsdetaljer? Kanske har ni precis som jag lagt märke till alla bilder på snäckor, koraller och tvättsvampar. Är det månne så att dessa saker från havet kommer att över tronskiftet från trähänder, diamanter, dödskallar och ananaser?  Och det är såklart inte äkta korall som gäller utan det ska vara äkta fejk:)

Själv känner jag mig privilegierad som har en strand proppfylld med snäckor bara några hundra meter ifrån mig och där har vi gått för att samla flera gånger, dottern och jag. Inte för att det är trendigt, utan bara för att det är extremt

Nu börjar också ZARA home svämma över av koraller, snäckor och saker med havsmotiv. den lilla porslinsburken med sjöstjärnan köpte jag där nu i veckan.  Också denna fina korall finns på samma ställe.

Och för er som inte har ZARA home i er närhet så går det säkerligen ypperligt att beställa den genom deras eminenta webshop. Här är man otroligt bortskämd med just ZARA home butiker då de verkar finnas i varenda shoppingcenter. Så, om ni vill inreda som proffsen detta året så ska ni satsa på snäckor, koraller och annat med havsmotiv.

Är ni sugna på att handla snäckor och koraller eller struntar ni i trender?

KRAM

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Ninelin 21 februari, 2014 at 09:14

    Jag brukar vara före min tid. . . 😉 har fullt av dylikt både här och där i huset. Tycker det är vackert.

    Ha en skön fredag.

    Kram N

  • Leave a Reply