hudvård och make up, shopping, spanien

snart dags att packa ihop…eller?

I dag är det den första mulna dagen här på solkusten på väldigt länge. Dock är det fortfarande varmt och fuktigt och temperaturen ligger på en sisådär 28 grader. Barnen har inte ens varit sugna på poolen idag och det säger ju en del. I min strandväska denna sommaren har jag haft ett gäng trotjänare. Att vårda sin hud och sitt hår blir liksom extra viktigt när solen bränner allt som oftast. I min väska har jag därför haft följande produkter…

i min strandväska

CanvasväskaLindex solspray color extend sparkling spray⎥Redken, Sun vivo⎥Biotherm, solskyddsfaktor för barn utan parfym och parabener spf 50⎥La Roche Posay, snyggaste snoddarnaH&M, solbrillor⎥Ray Ban, solskyddsfaktor spf 30⎥La Roche Posay

Jag hade faktiskt sådan tur att Canvasväskan, som passar lika bra utanför stranden:), fanns på rea i ”min” lokala Lindex butik. Kanske den gör det hos er också?! Och nej, jag får inte en spänn för att jag skriver om Lindex, däremot tycker jag att de har hottat upp sitt sortiment ordentligt de senaste åren och tillhör numera en av mina absoluta vardagsfavoriter. Men om vädret fortsätter att vara mulet så blir det snart dags att packa ihop strandväskan för detta året. Vi får väl se vart det barkar… Själv så har jag haft nog med sol och ser faktiskt fram emot att det blir lite svalare. La Roche Posay säljs här i Spanien på flera olika ställen. I Sverige har jag sett dem på Apoteket och hos Militus Medical  och det är ett märke som jag har trivts jättebra med i sommar. Nu är det kanske inte så aktuellt med solskydd för er del då hösten har börjat sitt intrång men kanske att ni har en solresa bokad framöver:)

I natt kommer K äntligen hem och det är en mycket efterlängtad pappa och make som landar på Malaga flygplats i natt!

Jag har tänkte lite, är det något ni saknar här på bloggen, som ni vill se mer av eller veta mer om. Skriv gärna dina funderingar i kommentarsfältet så ska jag försöka tillgodose era behov;)

Ha en fortsatt fin tisdag! Här ska vi snart traska bort till affären och handla det viktigaste. Sonen hällde nämligen sur mjölk i sina flingor i morse, stackarn!

KRAM

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Jess 27 augusti, 2013 at 12:02

  Sur mjölk, ptvi…det var väl inte den vi hade i kaffet igår;- )
  Kram hjärtat.
  Visningen är över, så nu kan jag stöka till igen ;-))

  //J

  • Reply pilotfrun 27 augusti, 2013 at 21:07

   Jo, har du känt av magen;) Äh, skojar bara! Den sura mjölken var en helt ny, oöppnad förpackning. Andra gången det händer.
   Kram

 • Reply Tina 27 augusti, 2013 at 14:21

  Sitter o latar mig i solstolen med solhatten på. Än släpper inte sommaren taget om oss, härligt. Ingen solresa bokad, men jag åker till London nästa vecka, ska bli sååå kul, förutom att jag är fruktansvärt flygrädd…..Kramisar Tina

  • Reply pilotfrun 27 augusti, 2013 at 21:08

   Så underbart med London! Min gamla hemstad:)
   Kram

 • Reply bia 27 augusti, 2013 at 18:03

  Nu har vi kommit hem från resan….det var jätte trevligt i Marmaris…men väldigt varmt 40 grader i skuggan och 30 grader på kvällen….men det gick bra ändå;))) och idag har jag njutit av sol och värme här hemma….passar på när det snart ska bli svalare ……..
  Ha det gott!
  Kram bia

  • Reply pilotfrun 27 augusti, 2013 at 21:09

   Jag förstår att du njuter av den lite mer behagliga temperaturen i Sverige. Det hade jag också gjort! Här är det ju så varmt hela tiden:)
   Kram

 • Reply I mitt huvud 27 augusti, 2013 at 21:14

  Jag njuter av mina sista semesterdagar och är glad att värmen och solen är kvar än här hemma. Inte som hos dig, men bra för att vara i Sverige!
  Känns så sorgligt att packa undan strandsakerna, höst och vinter känns så mycket längre än vår och sommar. Kan man inte bara ta bort vintern, då skulle ju hösten vara mycket trevligare!

 • Reply dianasdrömmar 28 augusti, 2013 at 04:55

  28 c låter härligt vi har faktiskt 25 här i Stockholm så härligt kram Diana

 • Reply Stoffisen 28 augusti, 2013 at 13:25

  Låter magiskt. Här är det just nu en liktorn som jävlas, så jag är butter idag trots sol.

  Kram
  Stoffe

 • Leave a Reply