de där dagarna som kallas livet, livet i familjen, spanien

snart där….

20130502-162226.jpg
bild: annorlunda underbara

Bloggvärlden är helt underbar! Den här fantastiska Jessica som jag har ”lärt känna” via bloggandet har hjälpt oss och nu mitt i allt flyttkaos har vi ett boende!!! Yeeeeahhh!!! Det är ett radhus med fyra sovrum, vardagsrum, tre badrum och en gemensam pool (som delas med de andra i området) vilken ni ser på bilden.

Just nu pustar vi ut ett par timmar hemma hos mina föräldrar efter dagar av idogt arbete. I dag kom en flyttfirma och tömde hela vårt hem på möbler och kartonger. Kvar är nu endast de saker som ska packas ned i resväskor och som ska med oss till Spanien. Samt ett par kartonger som vi själva kör iväg med till förrådet.

Jag är trött så jag ser dubbelt men vi är så lättade. Det har nämligen inte varit det enklaste att få ihop allt så att det passade med mannens schema då det inte var möjligt för honom att ta semester. Men nu är vi nästan i hamn.

Nu har jag en liten bebis som pockar på uppmärksamhet. Mina fem minuter av lugn och ro är över:)

Kram på er allihop! Och njut nu av den underbart soliga kvällen!
/Rebecca

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Happyvardag 2 maj, 2013 at 20:14

  Grattis till boendet. Underbart ju…Och visst är bloggvärlden bra härlig va! Snart, väldigt snart är ni på plats och det nya livet börjar. En lång het sommar och massor av tid tillsammans med barn och förhoppningsvis make. Kram på dig du fina människa…

 • Reply Jess 3 maj, 2013 at 13:37

  Det närmar sig med stormsteg och äntligen ska vi träffas IRL. Vi känner ju varandra redan, haha. Kram J

  • Reply pilotfrun 5 maj, 2013 at 19:01

   Ja, vi gör ju det:))) Ska bli superkul! Kraam och ses snart!

  Leave a Reply