hus och renovering, Inredning, matrum

sneak peak på nya bordet

Igår när jag kom hem från jobbet så stod det där. Bordet med stort B. Som jag gått och trånat efter i flera år och som äntligen blev mitt på en auktion. Lite kantstött sådär som man blir när man har några år på nacken men efter en snabb visit hos Månsson är det onekligen i toppskick igen.

bord1

Jag njuter av att bara titta på det haha:) Och nu slipper vi äta alla måltider vid ön även om åtminstone jag (som intog de flesta måltider på stående fot) tyckte att det var himlans mysigt. Sådär lite trångt och mysigt.

bord2

Dessutom med ett vitt bord så känns det roligt att pynta på det igen. Allt gör sig så fint på ett vitt bord tycker jag. Jag hade tröttnat såpass på vårt gamla att det mest kändes som en avställningsyta för böcker, papper osv. Nu har det blivit ändring på den saken vilket känns skönt! Glas i olika former får pryda bordet nu. Den stora fina vasen är en ny favorit och den kommer från Ernst collection.;jag beställde min härifrån.

bord3

Kvistar går inte att få nog av i dessa tider. Inte nejlikor heller för den delen. Så himla, himla tacksamma och dessutom så tycker jag att de står i en evighet. I morgon är det min ”lediga” dag, vilket i praktiken innebär att jag jobbar med lite annat men med sådant som inte rör skolan. Sen måste jag ju så smått börja ladda för baluns nästa helg. Eller åtminstone försöka komma fram till vad jag ska ha på mig. Konstigt det där, hela garderoben är full av kläder men ändå så har man inget att ha på sig. Brukar ofta tänka på raden: I would go out tonight, but I haven’t got a stitch to wear från låten This Charming Man med The Smiths. Spot on!

Den lille sover redan sött och de andra två pysslar på med sitt. Själv ska jag fixa lite till här hemma innan jag slänger mig på soffan med min bok. Total avkoppling det där. Kul förresten att ni gillade mitt frisyrinlägg, får bli lite bättre sånt. Om det är något annat ni gärna vill läsa om eller se så får ni gärna komma med förslag för nya uppslag är alltid kul.

Kram och njut kvällen!

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply