DIY/crafts, påsk

snön ligger vit på marken

och vet ni vad. Det struntar jag i! Jag är nämligen helt övertygad om att våren spelar oss ett spratt och ligger och lurar bakom en hörna, sprängfärdig och redo att överraska oss. Häromdagen såg jag ett gäng krokusar som hade letat sig igenom jorden och upp genom gräset på vår framsida. Snacka om vårtecken! Så att vintern är tillbaka det tror jag inte ett skvatt på. Jag tänker trotsa detta väderomslag och sätta mig och börja påskpyssla. ICA home har tagit fram ett helt nytt pysselsortiment med bland annat olika stansar, washi-tejper, textilband och filtark till vettiga priser. Dessutom har de låtit duktiga Frida Ramstedt, som driver bloggen Trendenser, styla och fota hela härligheten.

pysselcollage ICA home

Foto och styling Frida Ramstedt, Trendenser. Bilderna är lånade från Fridas blogg trendenser.se

Behöver jag säga att det blev än mer roligt att gå på Ica Maxi för en ”pysselfrälst” som jag. Med en kartong ägg och diverse prylar från denna serien ska jag nu sätta igång och skapa:) CREATIVITY RULES! Visst är det så?! Fast egentligen hade jag nog behövt göra lite viktigare saker såsom packa och röja men för att få energi så måste jag göra något som ger mig energi och då är pyssel en grym boost. I varje fall för mig. Det färdiga resultatet får ni se i morgon.

Hur gör ni med påskpynt? Pyntar ni mycket? Lite? Inte alls? Gillar ni att pyssla? Eller låter ni barnen stå för jobbet (om ni har några vill säga)?

Ica Maxis hemsida hittar ni hela sortimentet. Om ni klickar här så kommer ni direkt dit.

Happy pyssling på er!

Rebecca

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Tina 20 mars, 2013 at 13:11

  Lite påskpynt blir det, men långt ifrån som till jul. När killarna va små blev det en hel del pyssel, det var verkligen mysigt. Ska faktiskt kika på prylarna på Maxi, kan kanske hamna i pysseltagen igen. Ha en härlig pysseldag. Kramisar Tina

 • Reply maria at inredningsvis 20 mars, 2013 at 14:03

  Tack för fina ord på bloggen:) och UCH för mer vinter och snö..här i GBG är det så sjukt råkallt att man fryser till is brr:( Vi vill ha vÅÅRR

  ha en kanonvecka

  LOVE Maria

 • Reply Ninnie 21 mars, 2013 at 06:44

  Mysigt med påskpyssel!!:) Det är ju snyggt med sånt stilrent påskpyssel men endå charmigt med allt pastelligt.

 • Leave a Reply