Inredning, matrum, spanien

snyggt med svart och koppar

God kväll,

nyårsafton i morgon och våra gäster har idag anlänt från Sverige. Det är min svåger och våra vänner med familj. Nyårsafton kommer att firas här hemma i vårt spanska casa och vi blir ca 20 stycken!!! Superkul! Det blir knyt, och jag känner på mig att det kommer att bli en himla massa god mat och tapas. Vad gäller dukningen så kommer det att bli den enklaste möjligt. Vi är glada om alla får plats runt bordet och det finns tallrikar och bestick till alla:) Inte det enklaste i dessa hyresbostäder. Fokus kommer istället ligga på att äta god mat och umgås med trevliga människor. The spanish way…

En som däremot har dukat otroligt snyggt är Daniella vars nyinredda inglasade veranda har valsat runt nätet en del på diverse inredningsbloggar, helt förståeligt för det är så fint!

Alla bilder här nedan är lånade från bloggen Purple Area 

Och visst vill man vl bara hoppa in och fika där och insupa lite god atmosfär när man ser dessa bilder. Daniella har en otrolig känsla för att plocka ihop saker och få alltsammans allt liksom smälta ihop till en så vacker helhet.

När jag var hemma hos Daniella tidigare i våras, innan vi drog till Spanien, så var denna veranda fortfarande under förvandling och det är nu så kul att se dessa fina bilder och så bra hon har lyckats.

Det är liksom en sådan värme i inredningen, trots att det är svart. Men de mjuka fårskinnsfällarna, renskinnen och de stora gröna plantorna gör verkligen sitt till.

De vackra ljusstakarna i koppar är Daniellas egen produktion, och de finns till försäljning i hennes butik Inreda Utreda. Hoppas att  ni blir lika inspirerade som jag blir när jag ser dessa bilder!

Här hemma har vi avnjutit en sen middag beståendes av lax och potatis i ugnen och nu softar vi till lite lugn musik. De minsta barnen har somnat och det är bara Julian och Alba som fortfarande är vakna och vill spela yatzy. Tur att de har en snäll farbror!

Jag vill passa på att önska er ett riktigt GOTT NYTT ÅR och tack alla ni som troget kikar in här!

KRAM och Feliz año nuevo!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply mariette 31 december, 2013 at 09:53

  Önskar er ett riktigt Gott Nytt År och tack för all inspiration du bjuder på.
  Stor Nyårskram.

 • Reply happyvardag 31 december, 2013 at 10:14

  The Spanish way låter härligt tycker jag. Visst är det mysigt med snyggdukning och allt trix, men ibland tycker jag att det överskuggar det mysiga i att bara vara tillsammans.
  Hoppas ni får ett fint slut och en härlig början.
  Kram Mia

 • Reply En plats i solen 31 december, 2013 at 12:06

  Hej! Jag vill tipsa dig om min tävling som går ut 23:59 ikväll. Du kan vinna en julklappssäck med många fina vinster! Kika in och titta! Är du inte intresserad vill jag passa på och önska dig ett gott nytt år!

 • Reply Ekenäsliv 31 december, 2013 at 12:22

  Elegant!!
  Ett riktigt gott Nytt 2014 önskar jag dig med!
  Kram Anna
  (för jag vet inte om jag har gjort det redan;-))

 • Reply Stoffisen 31 december, 2013 at 13:12

  Ett magiskt nytt år önskar jag dig vackra Beckis!
  ps; Kul inlägg för jag är just nu på jakt efter ett svart matsalsbord till nya lägenheten 🙂

  Kram
  Stoffe

 • Reply helenas enkla vardag 31 december, 2013 at 15:08

  Riktigt snyggt. Helt i min stil.
  önskar dig ett riktigt Gott slut och ett fantastiskt nytt år med flytt av både blogg och hus.
  Kram Helena

 • Reply JUNITJEJ 31 december, 2013 at 17:40

  Kanonsnyggt!

 • Leave a Reply