design, Inredning, småprylar

soft saturday

Här har vi haft en helskön dag, som just är på väg att avslutas med familjefilmen som barnen var och hyrde på Hemmakväll igår. Det kan behövas efter att man har varit ute på baluns. Igår tackade vi nämligen av en kär kollega som ska gå i pension, efter 38 år på vår skola!!!! Efter förfest i hennes hem bland äppelodlingen i Kattvik, bar det av till Afrikahuset i Hjärnarp. En mycket spännande upplevelse sim jag får berätta om mer framöver. Kvällen blev i vilket fall som helst ofantligt trevlig, men dagen idag har varit lite seeeeg. Jag har ett grymt gäng kollegor for sure!

 

Middagen blev en ljuvlig thaigryta som jag nog måste ge recept på framöver, alla grytor renskrapades nämligen. Nu har vi äntligen lyckats få tummen ur och köpa kaffe som passar vår maskin så nu kan vi återigen njuta lyxkaffe. Den fina kalendern från Noa Bembibre kom levererad till dörren häromdagen och ligger nu på ön i väntan på att hängas upp någonstans i vårt kök/matrum. Här finns ju inte en krok ännu….

Och de ljuvliga små lökväxterna har hittat hit denna vecka och pärlhyacinterna börjar så sakteligen slå ut. Njutning på hög nivå! Precis som Sophie Zelmani som har gått varm här i kväll. Min favorit är hennes Original Album Classics.

Nej, nu väntar Gyllene Knorren och soffan. Ta hand om er 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Catta 17 januari, 2015 at 20:46

  Härligt att du fick komma ut på lite baluns, vill vi gärna höra mer om 🙂

  Den kalendern blev jag nyfiken på, ska kika!
  Kram och ha fortsatt mysig kväll fina du,
  Catta

 • Reply Emma 19 januari, 2015 at 21:10

  Hej!
  Jättekul att läsa din blogg! Undrar vilken skola det är som du jobbar på?
  Kram Emma

 • Leave a Reply