kök

softish Sunday

sunday1

Redan söndag! Hej, vad dagarna går. Denna helg är jag själv och K jobbar så då är det som vanligt ganska fullt upp och tiden rusar. Igår hade hade jag kört fyra gånger fram och tillbaka mellan olika saker innan klockan hade hunnit slå 11. Idag är det något lugnare. Igår var också Martina här och vi hade lite tjejmys på eftermiddagen, med ett glas rött och lite plock. Får visa bilder sen.

sunday2

Nu hänger vi mestadels vid ön och jag måste säga att jag gillar det. Inte minst för att det tvingar oss till att hålla ordning på den. Oftast så blir ju ön ett ställe där man lägger saker i väntan på något annat men eftersom vi sitter vid ön och intar alla måltider så väljer vi att lägga sakerna på andra ställen. Himla bra! ”Matrummet” känns sååå mycket större nu när det stora bordet är borta och det var ju egentligen så här vi skulle ha det enligt ritningen då matbordet skulle vara i den ännu-inte-byggda verandadelen.

Vad tyckte ni förresten om Andra chansen igår? Var det rätt låtar som gick vidare?

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Jossan 6 mars, 2016 at 10:32

  Det skall bli väldigt kul att se er veranda ta form!!!
  Vi har oxå en stor ö som vi samlas runt äter fikar pysslar och barnen gör läxor när jag lagar mat
  Husets hjärta hos oss!!!

 • Reply Cece 6 mars, 2016 at 17:02

  Missade 2:a chansen och var på mingel istället (!) men undrar om du har några ”tänk på detta” när det gäller utformningen av en köksö? Vi skissar på vår nu och vill ha några sittplatser men främst yta och förvaring. Har du hunnit reflektera över er köksö eller hade ni rätt tänk redan innan??

  • Reply Rebecca 9 mars, 2016 at 06:13

   Man kan aldrig få för mycket förvaring i köket. Vår ö är 186cm bred och består av tre 60 cm moduler med mdf-skivor mellan. På ena sidan har vi enbart lådor och på den andra sidan har vi plats för tre sittplatser. Jag hade gärna haft en sittplats till men det fick inte plats i vårt kök. Många har öar utan sittplatser och mer förvaring men vi gillar att sitta vid ön, inte minst när vi har gäster. Så vi är nöjda med hur vi gjorde men vi funderade också många vändor.
   Kram

  Leave a Reply