de där dagarna som kallas livet, familj, Inredning, kläder och mode, shopping

sol på Mors dag

I morse blev jag tillrättavisad av 8-årige sonen efter att jag försökt stiga upp ur sängen. Jag skulle minsann ligga kvar där tyckte han. Efter ett tag gick hela familjen, utom jag då, ner till nedervåningen och jag slumrade faktiskt till en stund. Sen kom de och sjöng, med en liten söt bricka med frukost och målade teckningar. Underbart! Sen bestämde jag att vi skulle äta frukost ute på café. Något av det mysigaste som finns tycker jag, så vi klädde oss och gav oss ut till fiket som ligger runt hörnet.

Cappuccino och cornetto med nutella blev det. Som ni säkert har förstått så äter jag en kolhydratsnål kost men idag så unnade jag mig en riktigt frossar-frulle:) Men med en liten hulligan (som brukar vara helt ok när vi är ute och äter) som var på sitt värsta bushumör så fick vi inte sitta många minuter. Han sprang runt, runt, ut mot gatan in mot kyldisken, kastade slänkyssar lite här och var och var verkligen inte still en minut. Så så snart alla hade ätit klart så gick vi hemåt igen:)

Resten av dagen kommer jag ägna mig åt att lapa sol och bara njuta av att ha hela familjen samlad igen.

Här är förresten linnet från Zara som jag visade er för en tid sedan. Älskar det! Sandalerna kommer från samma ställe och är som bomull på fötterna.

Ha nu en UNDERBAR mors dag alla fina! Passa på att njuta av dagen, nuet och unna er att bli lite extra omhändertagna idag.

STOR KRAM

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Catta 25 maj, 2014 at 16:20

  Grattis på mors dag fina du, så mysigt firad du blev 🙂
  En annan vaknade bakis efter en galet rolig möhippa igår 😉
  Men uppvaktad blev jag ändå och fick en vacker skål av min älskling, barnen har inte riktigt lärt sig vad detta är för en dag, men det kommer väl 😉

  Ha en fortsatt fin dag,
  Kram Catta

 • Leave a Reply