barnrum, belysning, Inredning

Som i en saga

En av mina största passioner är just lampor och länge har jag gått och suktat efter den här fantastiska lampan från tyska Heico. Och äntligen är den i min ägo, eller rättare sagt i Brunos:) för det var han som fick den i julklapp. Den passar lika bra i barnrummet som i vardagsrummet. Eftersom han för närvarande ”bor” i vårt sovrum så är det också där som den får stå ett tag framöver. Till min stora förtjusning

Tyska Heico gör de mest underbara lampor som alla går i sagoteman och nytt i kollektionen är denna söta Bambilampa. Den finns t.ex. hos  House of Hedda som har ett stort utbud av Heicolampor.
Bambilampa

Jag är som sagt svag för lampor och i både julklapp och födelsedagspresent så brukar jag önska mig pengar så att jag kan köpa en fin lampa. Jag är särkilt förtjust i designklassiker och hjärtat slår lite extra hårt för den italienska agenturen FLOS lampor. Även i år blev det således en lampa, dock inte en italiensk utan en svensk sådan. Förhoppningsvis är den på plats redan i kväll:)

Vad gäller lilla sockerbiten och nappen så är det än så länge utan framgång. Det är mest klökningar och kräk.…….. Men jag är inte den som ger upp utan fortsätter enträget. To be continued…..

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Stoffisen 28 december, 2012 at 13:50

  Dessa lampor eller kaninen sålde jag när jag var ansvarig i en inredningsbutik i City för många år sedan. Jag trodde att den ”dött ut” Men tji fick jag 😀

  Kram
  Stoffe

  • Reply pilotfrun 29 december, 2012 at 22:22

   Ja, den är still going:) men jag kommer ihåg att den var riktigt ”inne” när min stora kille var bebis.
   Kram

 • Reply Happyvardag 28 december, 2012 at 16:03

  Ja man får då sannerligen kämpa båd emed napp och nappflaska. Och sedan för att få dem att sluta. Visst är det rätt knasigt. Lycka till sötnos….Kram Mia

  • Reply pilotfrun 29 december, 2012 at 22:24

   Det är verkligen helknasigt!! Fast fortfarande ingen framgång här inte…
   Kram

 • Reply bia 30 december, 2012 at 18:37

  Kikar in så här på kvällskvisten och önskar dej ett riktigt GOTT NYTT ÅR !
  Nyårskram bia

  • Reply pilotfrun 31 december, 2012 at 15:16

   Gott Nytt År!!! Önskar dig en jättefin Nyårsafton!

  Leave a Reply