livet i familjen

Sömnlösa nätter

Jag trodde att undrens tid var här. Verkligen! Till en början sov Bruno mellan 5 och 6 timmar per natt. Till och med barnmorskorna berömde honom och jag var helt fascinerad av att en sån liten kunde sova så länge och så mycket på natten. De två andra har definitivt inte varit sådana. Men, i helgen vände det. Bara så där, tjoff och pannkaka… Bruno slutade att sova sina timmar i sträck och började istället vakna en gång varannan timme. Och då vill han ha mat och därefter ligger han och vänder och vrider sig och gör missnöjes läten. Tack och lov inga höga skrik men det kommer kanske så småningom det också. Jag vågar inte säga för mycket om det här… Puuh!

20120904-100548.jpg

Bodysuit/pyjamas DUNS, påslakanset MOLN Gunilla Axen, vagga Leander

Detta till trots är han så klart världens finaste lilla underbaring och nu ska vi snart göra oss i ordning för ett första besök till BVC. Förra veckan var det så lyxigt att sköterskan kom hem till oss. Det blir nog till att köra bil för första gången efter förlossningen i dag. Inte hade jag en aning om att jag skulle bli så låst efter snittet, inte bära inte lyfta, ont när jag rör mig….. Skönt dock att se att det blir bätte och bättre för var dag.

Nu, dags att hoppa ur morgonrocken….

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mia Bark 4 september, 2012 at 18:45

    Så underbart söt….Och ja, sömnlösa nätter hade jag väldigt många med båda mina grabbar. Desto skönare sedan när de väl sover….Skickar över lite sömnpulver till er här….Kram Mia

  • Leave a Reply