de där dagarna som kallas livet, Inredning, spanien

SPA en måndag

Gårdagskvällen spenderade Maria och jag i SPA:t på Higueron. Underbart att bara kunna gå dit en helt vanlig måndag.

Det var riktigt skönt att kunna gå dit och bubbla och ställa sig i en massagedusch som masserade rygg och nacke. Här i Spanien är det ju inte helt vanligt med bastu heller så det är fantastiskt skönt att kunna njuta av det också. Då vi numera är medlemmar på klubben, där det finns gym och tennis, så ingår även att kunna gå på SPA när man vill. Vi har bestämt oss för att ge oss själva denna lyxen de sista månaderna som vi blir kvar här. Den här typen av gym/sportanläggning har jag inte sett i Sverige. I varje fall finns de inte i Karlskrona;)

Och eftersom vi nästan hela tiden haft problem med varmvattnet i vårt hus så känns det så lyxigt att kunna njuta en varm dusch utan att varmvattnet tar slut!!!

Alla biler är hämtade från Resera del Higueróns hemsida. Jag har inte vågat mig på att ta med kameran in ännu:) Får se om jag kan göra det framöver.

Nu ska jag göra i ordning mig och fixa kameraprylarna för idag ska jag med Gunnar (granne) till Marbella och golfklubben Los Naranjos för att ta lite bilder. Lite av resultatet får ni se här på bloggen i kväll eller i morgon. Håller tummarna för att mitt ”stora”
objektiv vill samarbeta idag. Jag har nämligen haft lite problem med det tidigare.
Ha en riktigt härlig tisdag!
KRAM

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Queen of Kammebornia 4 februari, 2014 at 10:06

  Åh, vad det låter härligt! Vad roligt att hitta din nya adress 🙂 Stor varm kram!

 • Reply Ninelin 4 februari, 2014 at 13:18

  Hur mysigt så inte det där ut! 🙂

  Kram N

 • Reply Ambienti 4 februari, 2014 at 14:32

  Ser underbart ut! Njuuut!:)
  Kram
  Christina

 • Reply Ekenäsliv 4 februari, 2014 at 19:20

  Å, låter verkligen ljuvligt! Njut på:)
  Kram Anna

 • Leave a Reply