de där dagarna som kallas livet, spanien

spanskläxa och lite fler bilder från igår

¡Hola!
¿Como estás?

Jag har suttit med sonen i kväll som har spansk läxa tills i morgon. Mycket givande för både sonen och hans moder:) Nivån på spanskan var ungefär den som ni ser här ovan och det är perfekt för en rookie som mig! Önskar dock att jag hade kunnat MER men förhoppningsvis kommer det att bli mer under det år som vi bor här. Jag tycker att det är toppen att barnen får lära sig spanska nu; de läser tre timmar i veckan. Jag tror att blir det en bra grund för fortsatta studier och hoppas att det på något sätt går att underhålla dessa kunskaper när vi är tillbaka i Sverige.

Tänkte jag skulle visa fler bilder från vår mysiga SPA-vistelse igår.
La cala SPA
Det här är en bra översikt över SPA-delen, fotot tog jag då vi kom från restaurangen.
spa8
Och det här vattenfallet mötte oss vid entrén.
spa3
Häftiga formklippta träd samsades med gigantiska olivträd i de kringliggande omgivningarna.
spa4
spa5
Här i skuggan satt vi och åtnjöt vår lunch. Här har varit galet varma dagar återigen, och när vi åkte från SPA igår så visade termometern på över 30 grader. Jag var rätt nöjd med att jag i varje fall inte hade tagit mina zebra jeans som jag stod och fingrade på under morgonen, då jag fortfarande var fast övertygad om att vi skulle till inredningbutiken.
spa6

Färsk frukt låg på fat lite varstans och det var bara att ta för sig.
spa7
spa1
Och ja, det är faktiskt samma äpple. Tyckte att lime trädet var så galet fint! Och så hiiiimla många lime var det på det.

Nu ska vi ta kväll här hemma, och mannen har just sprungit iväg för att köpa några diet coke. En liten nackdel med att bo i ett varmt land….man blir så sugen på cola. Jag som nästan aldrig dricker cola hemma i Sverige dricker det ett par gånger i veckan här:) Men jämför man med vissa andra så ligger man i lä;) Big time!

Hoppas att ni har en riktigt fin kväll och än en gång, tack för alla spår ni lämnar här hos mig i form av kommentarer! Det är så mysigt!

KRAM

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Jess 10 september, 2013 at 19:22

  Men Gud….den där halsen tyckte jag inte alls om…vem har lagt till den i PhotoShop??
  puss, skicka gärna över de andra bilderna till mig sweetie.
  kram J

 • Reply frida 10 september, 2013 at 19:46

  du får be dina vänner och din familj att rösta på digg i bloggtoppen. du ligger back med några röster=) hoppas hoppas

 • Reply Annalena 10 september, 2013 at 19:56

  Muy bien gracias! 🙂 Dannicke har börjat läsa spanska och det är kul att haka på! Läste spanska på gymnasiet för 1 000 år sedan! Denna veckan kommer nog hösten hit på allvar! Träden har börjat skifta i färg men vädret har varit riktigt fint, satt ute och åt min lunch vid Borgmästarekajen idag! Kram

 • Reply mammaxtre 11 september, 2013 at 04:01

  När jag dessa bilder väcks min längtan till Estepona, åh nu vill jag dit igen.

  Spanska önskar jag så att jag kunde. Att lära mig just det språket står på min att göra lista.

  Ha det fint

 • Reply Stoffisen 11 september, 2013 at 08:33

  Åh, verkligen underbara bilder.
  Jag skulle i övrigt vilja gå en kurs i spanska. Det ska jag kolla upp när jag kommer till Stockholm igen. För jag kunde inte göra mig förstådd alls på resan..

  Kram
  Stoffe

 • Reply inredningsvis.se 12 september, 2013 at 19:19

  Härliga bilder och färger:) alltid lika kul att hälsa på dig.

  Om du vill se några Svenska drömhus kan du kolla in min blogg:)

  Ha en fin dag

  LOVE Maria at inredningsvis.se – en blogg om inredning

 • Leave a Reply