belysning, blommor, Inredning, sovrum, spanien

Spanskt sovrum och ZARA home

sängkläder zara home

Om någon hade sagt till mig för ett år sedan att jag skulle ha blommiga lakan så hade jag inte trott på dem. Men å andra sidan, om någon vid samma tillfälle hade sagt till mig att jag skulle bo i Spanien så hade jag inte trott på det heller. Här i Spanien finns inte att finna ensamhängande glödlampor i sladd, vitputsade väggar och spartanskt inredda rum. Nä, här är det färgexplosioner och krusiduller som gäller. Här är det MORE IS MORE på ett jäkla skönt och befriande sätt.
sängkläder zara home
Faktum är att jag älskar mina blommiga sängkläder! Och lika mycket älskar jag affären som de kommer ifrån, ZARA home. Som tydligen öppnar upp en fysisk butik i Sverige nu i augusti, på Birger Jarls gatan 15 i Stockholm.

ZARA home har snabbt kommit att bli en av mina absoluta favoritbutiker här. Att gå in i den butiken är varje gång som att stå framför lösgodiset från Karamellkungen. Ni vet när det finns så mycket gott att välja mellan att man liksom inte vet vilka man ska välja och helst bara vill ha allt. Precis så känner jag! Och just nu har de REA. I Spanien började REAN i går och det var knökat  i varenda butik. Jag hade dottern med mig, hade jag inte haft det så hade jag kunnat spendera timmavis på köpcentret.  I Sverige hittar man än så länge ZARA home här. Och kan ni tänka er, det är ju faktiskt rea där också:)  
sängkläder zara home

 

Ha en fin dag! Själv ska jag kasta mig i poolen. Här är VARMT!!!!

(Inköpsställen
sängkläder från ZARA home, lampa IKEA, doftljus ZARA home, parfym Lola Marc Jacobs och pläd IKEA)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Jess 2 juli, 2013 at 13:38

  Du hade inte trott på om någon sa att du skulle ha fikonträd på framsidan, gula väggar med matchande soffa eller en varmvattenberedare som får hicka:-))
  Kram fina <3

  Poolen kallar även här.

  /Jess

 • Reply Happyvardag 2 juli, 2013 at 23:55

  Att ta seden dit man kommer……Det är befriande, precis som du skriver. ´
  Kram Mia

 • Reply Fridamittilivet 3 juli, 2013 at 07:15

  Riktigt snyggt & känns väldigt du på ngt sätt! Älskar oxå Zara Home. Hittade butiken i Barcelona precis innan vi skulle åka hem. Det blev några snabba men goa minuter & lite smått & gott fick vi allt med hem!
  Ha det riktigt skönt i värmen, här vill sommaren inte riktigt komma igång!
  Kram Frida

 • Reply Fredrika 3 juli, 2013 at 13:18

  Nu är jag aningens avundsjuk på dig. Dels för att du bor i Spanien där det är garanterat sol och värme och du har en pool att plaska i. Dels för att du verkar ha Zara home runt hörnet. Good for yuu! Och ycker det där blommiga sänklderna passa perfekt i Spanien där blommor är vackrare än vackrast och more is more inte kan bli fel:)

  Ha en fortsatt skönd dag!
  Kram fredrika

 • Leave a Reply