Inredning, kläder och mode

städlördag och garderobsrensning

resten av familjen är på klubben och spelar tennis och badar poolen. Själv är jag hemma och storstädar. Herrejösses så smutsigt det blir på några dagar! Nu har jag dock lite paus, lyssnar på P3 och kastar i mig rester från häromdagen, melanzane alla pamigiana och skrollar igenom vad som har hänt i bloggvärlden. Fastnade gjorde jag för Sofia/Mokkasins bilder för Zara.

Hon är så begåvad och hennes bilder är bara såååå fantastiska. Sen har hon ju helt underbara ungar också som gör sig ljuvligt på bild.

Om ni vill se mer av bilderna så kan ni göra det här. Och på tal om kläder…….sånt behov vi har av att uppdatera barnens garderober bums. Ibland är det ju bara så att det tar ett kliv alla tre och helt plötsligt så flaggar byxorna på halv stång och tröjorna kryper allt längre upp mot naveln. Samma vecka hade dottern dessutom hål i tre byxor och sonen i två. Att säga att de för tillfället äter kläder vore en underdrift:) Men, det är en kul uppgift att uppdatera garderoberna, samtidigt som det är SKÖNT att rensa ut det gamla.

Nä, nu är det dags att ta tag i städningen igen. Slut på paus för denna gång.

KRAM

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply