Inredning, livet i familjen, sovrum

stora barn och många tankar

Idag har vi lämnat av dottern som ska spendera nästintill det som är kvar av jullovet på gymnastikläger. Jag får erkänna att det var med blandade känslor som vi sa adjö. Hon så klart upprymd och förväntansfull över det som väntade och jag lite spänd på hur det ska gå. Det är inte ofta jag är ifrån barnen, och särskilt inte i många dagar på raken så det kändes lite speciellt. Även om jag tror att det är nyttigt för både mig och henne.

Efter att vi hade lämnat henne på lägret, och den store hos en kompis så unnade jag mig lite egentid på stan. Dessvärre gjorde jag inga klipp på rean, tyckte mest att det var en massa skräp faktiskt. Efter att ha gått några vändor på stan begav jag mig till bästa Fredrik på Volym här i Ängelholm och fick lite hjälp med min risbuske till hår…..Det doftar fortfarande ljuvligt! Tack Fredrik! Sen att det är lite rufsigt på grund av allt hårspray är en helt annan historia.

De flesta möblerna börjar komma på plats och det är nu bara TV-rummet/kontoret som vi ännu inte har tagit itu med. Där ligger kartongerna fortfarande på hög och lär göra ett tag till. Fast faktum är att det lite spännande för det betyder ju att huset är så pass stort att det inte gör något att ett av rummen inte är användbart för närvarande. Nu är jag mest sugen på att piffa till det lite och skapa den rätta känslan i rummen. Det är ju detaljerna som gör det. Det är faktiskt så att jag knappt har ställt ut några ljusstakar än, utan väntar in den rätta känslan. Måste lära känna mitt hus lite mer. Sovrummet har för närvarande bara möbler och inte så mycket
småprylar. Är lite i valet och kvalet om det ska få förbli så ett tag, jag har ju en vilde här hemma som gärna kastar allt som kommer i hans väg. Dock vet jag att jag är sugen på mer textilier och lite mer ombonat därinne. Jag ska knäppa några bilder en dag när solen behagar visa sig.


Bild från Pinterest

Nu har vi ju rosa väggar i sovrummet så vi får hålla oss till vitt i sängen och på sin höjd någon annan dov nyans. Dock tycker jag att denna bild är så ofantligt inspirerande och har verkligen den rätta känslan i sig. Och med det sagt ska jag surfa in mig på H&M Home och beställa hem lite plädar och kuddar. Om det är någonstans det ska mysas till så är det ju i sovrummet.

Och på tal om stora barn, den äldste killen har en vän på övernattning och de har hållit till på ovanvåningen hela kvällen och spelat PS och lyssnat på Iron Maiden. För de är ju ”bara så ägiga”….. Så där var man liksom lite överflödig där också. Nej, nu ska jag ta och beställa de där plädarna.

Kram på er!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Anette 3 januari, 2015 at 10:49

  Hej! Skulle vilja rådfråga dig om en Pinterest-fråga. Har börjat använda det för ett tag sedan och tycker det är superkul och bra! Men min fråga, FÅR man från nätet lägga vilka bilder man vill till sin profil på Pinterest? Vet du det? Jag vill ju samla de bilder jag ser här och där men kanske jag gör något som inte är ok…

  Vill också säga att jag är så grymt imponerad över er husrenovering och det faktum att ni tagit er genom det rent förhållandemässigt och ork. Jättekul att följa er resa!

  • Reply rebecca 4 januari, 2015 at 10:51

   Hej Anette! Vad kul att du börjat med Pinterest. Visst är det otroligt inspirerande. Tanken med Pinterest är ju att du alltid länkar till källan. Om du klickar på bilderna på Pinterest så är de alltid länkade till någon webbsida. På så sätt ”tar” du ju inte bara bilden utan du visar ju också vart den kommer från. Lycka till med pinnandet!

 • Reply happyvardag 3 januari, 2015 at 22:37

  Åh det går ju så fort med de där ongarna. Vår Tor fyller 19 om en vecka – heeeelt galet. Gabriel börjar också bli så stor och vi får en massa nyvunnen tid till saker som förr bara fanns i drömmar. Enkla småsaker, men icke desto mindre glädjande. Kram Mia
  http://happyvardag.se/2015/01/03/strippa-granen-och-annat-skoj/

 • Leave a Reply