design, Inredning, sovrum

stylish Jysk!

Heminredningskedjan JYSK är de senaste i raden att anlita erkänt duktiga stylister för att marknadsföra sina produkter. Jannice Wistrand, inredare och bloggare på Sköna Hem och Pella Hedeby, stylist med bloggen Stil Inspiration har på uppdrag av JYSK stylat var sitt rum, Jannice en hall och Pella ett sovrum.

Dessa bilder har de senaste dagarna fått otroligt mycket bloggkärlek runt om bland andra inredningsbloggare. Och visst är det supernsyggt! Och visst ser man väl JYSKs produkter med helt andra ögon?! Själv måste jag väl erkänna att jag inte direkt har gått igång på JYSKs produktkataloger de senaste åren, och inte har de heller givit produkterna rättvisa. För det finns en massa fint på JYSK, och ofta till ganska blygsamma summor.

Då jag läser både Jannices och Pellas bloggar, och tror mig känna till en del om deras stilar så tycker jag det är kul att jag faktiskt kan ”känna igen dem” genom dessa bilder, både vad gäller färgval och val av inredningsdetaljer. För övrigt måste jag säga att jag älskar den puderfärgade sovrumsväggen. Den ser så romantisk och harmonisk ut.

På Pellas blogg hittade jag dessutom den moodboard som hon använde sig av inför den här stylingen vilket jag alltid tycker är roligt att se.

Hoppas att ni har haft en riktigt härlig start på veckan!  Här har solen strålat och vi har upplevt den varmaste dagen sedan mina föräldrar kom hit. Lovely!

Sov så gott!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Catta 1 april, 2014 at 07:10

  Ja jäklar vad snygg styling! De har faktiskt en hel del sjyssta grejer i sitt sortiment, måste dit snart känner jag =)

  Önskar dig en fab dag!
  Kram Catta

 • Reply Gunnar fredrik 1 april, 2014 at 08:23

  Man kan verkligen hitta fynd på Jysk!! Gillar verkligen hall möbeln som är som en soffa men även att hänga jackorna på 🙂 toppen 😉

 • Reply Helen 2 april, 2014 at 08:30

  Superfina bilder! Jättefin styling! Det är knappt så att man känner igen Jysk’s grejer….undrar ifall det är bra eller dåligt 🙂
  Tror att de behöver bli bättre på att marknadsföra sig. Deras broschyrer har en del övrigt att önska! När man väl åker dit och tittar i deras butiker får man syna grejerna ordentligt för allt står oftast huller om buller…

  • Reply Piccolecose 3 april, 2014 at 21:09

   Haha, jag tror att det är bra:) Nej, broschyrerna är inget vidare, och precis om du skriver så är det ju en kamp att hitta något därinne. Deras butiker är dessutom ofta mörka, och sen fulla av prylar.

 • Reply Sofie - Mamma till 2 2 april, 2014 at 18:41

  ÄLSKAR ljusstaken !!! 🙂

 • Leave a Reply