Inredning

#Sunday Summary

De senaste veckorna har det rasslat till på inredningfronten. Vi är ju ganska mycket i vår egen renoveringsbubbla men lite hänger man ju med trots allt. IKEA visade häromdagen upp nyheten stolen Janinge formgiven av designstudion Form Us With Love. Tillverkad i propenplast och således också slitstark passar den lika bra i offentliga miljöer som i barnrum.

Den finns både i vitt, grått och gult. Kanske kommer den att hamna i ett av barnrummen framöver…..

Den omåttligt populära storstadsguiden, nämligen David Ehrenstråhles Guide to….. släpptes i dagarna med ny destination. Och denna gång blev det, aningens otippat, Argentinas huvudstad Buenos Aires.

Själv har jag guiden till London liggandes hemma i tryggt förvar och den ska upp på väggarna i nya huset så snart vi är inflyttade. Can’t wait!

 

I dagarna presenterade färgföretaget Nordsjö årets kulör 2015 som blev den vackra nyansen Copper Orange.

 

I färgen kombineras ljust rosa toner med metalliska färger som guld och koppar. I samband med avslöjandet anordnades ett stort event för inredningbloggarna och på deras sidor kan ni se mer från detta event samt också hur de stylade den nya färgen interiört.

Ett ombloggat hem de senaste veckorna har varit Nina ”Stylizimo” Holsts hus som är till salu.

 

Något som inte har med inredning att göra men som ändå är värt att nämna är att bästa kostymdramat ever – Downton Abbey är tillbaka för en femte säsong. Som vi har längtat!!!

 Nu ska jag stänga igen datorn med en duns och inte öppna upp den mer i kväll. Det tog mig nämligen 12 minuter att ladda upp tre bilder såhär en söndagskväll här ute på landet. Man kan ju bli galen för mindre! Det känns nästan lika sugigt som det gjorde med de där sablans modemen som man satt och väntade på i evigheter i början av 2000-talet och då ens våta drömmar hade inslag av ADSL. Härligt att tekniken går framåt! Och härligt att vårt hus med FIBER snart är inflyttningsklart.

Kram och fortsatt trevlig kväll!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Matilda A 15 oktober, 2014 at 09:11

  Hej!

  Vill börja med att din blogg inspirerar mig till tusen och det är ett sant nöje att följa er resa idet nya huset!
  Jag har inte undgått årets kulör i färgen ”copper orange”. Jag gillade nyansen och undrar om du har några tips på snygga inredningsdetaljer i den färgen, jag är främst ute efter kuddar/kuddfodral.

  Ha en bra dag:)
  /Matilda A.

  • Reply rebecca 17 oktober, 2014 at 20:04

   Hej Matilda! Vad kul att du gillar min blogg! Jag sitter och knåpar på ett litet collage som spinner vidare på copper orange temat.
   Kram

 • Reply 17doors 17 oktober, 2014 at 19:40

  Vad kul med en summering, jag gillar! Och ännu roligare att få vara med på ett litet hörn. Tack!
  Ha en fin helg! kram

 • Leave a Reply