de där dagarna som kallas livet

Super-Charlie & skurksystern

Vilken lång dag det här blev!! Alltid lika chockerande varje år. För att inte tala om den hemska omställningen som väntar. När jag var barn så kom jag ihåg att jag upplevde denna dag som väldigt, väldigt dryg. Den tog liksom aldrig slut. Nu som vuxen däremot så hade man önskat att dygnet hade fler timmar varje dag. 


Vi har haft en fixardag i ordets rätta bemärkelse med jack- och shopping åt barnen samt garderobsutrensning. Däremellan har vi också tagit oss till till lite lek – & lässtund. Vi har läst godnattsaga för alla våra barn och de har verkligen uppskattat högläsning. Bruno som inte kan läsa än gillar också att bläddra i böcker för att kolla på bilder och han blev glad när vi häromveckan fick post i form av en bok. Med autograf i och allt:) Mycket omtyckt må jag säga. 


I senaste boken om Super-Charlie så har familjen fått ett nytillskott i form av skurksystern Polly. Det är sååå viktigt att man läser för barn och att man, när de väl lärt sig att läsa själva, uppmuntrar dem till att plöja böcker. Det gör så mycket för både läsförståelsen och ordvariationen. 

 Visst är han väl ljuvlig min lilla plutt ❤️ Som börjar bli stor på riktigt. Men sen är det väl så att minstingen förblir minsting rätt så länge. Det känns så i alla fall. 

Nu ska jag packa ihop det sista inför morgondagen för då drar vi på ett litet äventyr. Ska bli myyys! Den här veckan är vi  nämligen  lediga både K och jag. 

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply