de där dagarna som kallas livet

Surprise mitt i veckan

I förra veckan när den var som mest regntung och jag just fick igång min mobil en kort stund efter att ha varit utan i en hel vecka så fick jag besked om att jag hade paket att hämta ut. Och vilket paket det var!

När man känner sig som mest glåmig och lite halvgrå nu när de mörka månaderna närmar sig så skickar Ellos världens finaste överraskningspaket. Innehållandes både serum, ögonskugga, mascara, schampoo & balsam, TVÅ nya parfymer och en plattborste.

Fint som snus verkligen och extra fint när det är färgkoordinerat och allt! Kul dessutom med lite färg på skugga och eye liner.

Dessutom en ny Marc till samligen. Jag älskar Decadence men upplever att den är lite väl tung på dagen. Den nya Decadence eau so decadent är så mycket lättare och friskare och funkar ypperligt på dagen. Definitivt en ny favorit här ❤️Ellos har en väldigt stor skönhetsavdelning och där finns faktiskt de flesta av mina skönhetsfavoriter, både i doftväg och i make up väg och jag beställer ofta make up från dem. För en upptagen trebarnsmamma är det super att kunna handla mycket på samma ställe.

Ikväll har jag varit på yoga. Jag har börjat med vinyasa yoga för nybörjare och det är så himla skönt. Jag känner att spänningarna släpper bara jag går in där i yogasalen och man börjar varva ner. Mycket, mycket skönt och jag kan verkligen rekommendera det.

Kram & härlig kväll!

[inlägget är i skrivet i samarbete med Ellos]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply