familj, fotografering, kläder och mode, vardagsrum

suupersnyggt för kidsen på H&M

Innan idag tog vilda bebin, Albis ooch jag oss en tur till stan för att uträtta några ärenden. Väl där tog vi en vända inom H&M för att eventuellt komplettera upp loppans garderob och gissa om det fanns mycket snyggt?! Med hela famnen full av kläder gav vi oss av mot provrummet och väl där provade hon flera outfits.

Och när vi kom hem så var jag galet sugen på att prova mitt nya objektiv med lite mer vidvinkel. Och jippi det är helt FANTASTISKT. Ser fram emot att ta ännu mer miljöbilder med det.

Och visst valde hon väl snygga kläder min loppa. Baggy byxor med snyggt mönster i blått, vitt och svart, en volangtunika i blått, oversize kofta och så klart en fransväska. Undrar vem hon är barn till:)) Jag hade kunnat hoppa i den där outfiten bums!

På stan hämtade vi också ut paket (vad som var i dem får ni se sen), och köpte snittblommor på torget. Jag försöker göra det till en vana och idag hade de dessutom en massa underbara lökar också.

Vad äter ni i kväll? Jag ska helt ärligt erkänna att jag just nu är riktigt less på att laga mat så det lutar åt hämtmat. Och håll tummarna nu för som det ser ut nu så kommer mannen hem i kväll.

Igår visade jag ju er en hörna från vardagsrummet. Här är en annan. Och innanför dörrarna som för närvarande är vårt skämsrum kommer vårt arbetsrum så småningom att rymmas. Möbler och annat smått och gott är redan inhandlat. Nu gäller det bara att få bort allt skräp som huserar där för tillfället.

Skön lördagskväll önskar jag er!
Kram

 

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Eivor Johansson 7 mars, 2015 at 17:31

  Vilket fint hem ni har.Och Tjejen var ju så söt och fin i sina nya kläder.Vem kan hon brås på?Ha en trevlig lördag kväll.Kram EIVOR

 • Reply happyvardag 7 mars, 2015 at 20:33

  Visst suger det i lilla shoppingtarmen nu, tom hos rektorskan. Fast det blir mest klickfingret som får jobba här hemma. Kram Mia
  http://happyvardag.se/2015/03/07/i-all-sin-glossighet/

 • Reply Vivi 8 mars, 2015 at 09:25

  Hej fina Rebecca!

  Ursäkta att jag lägger mig i men kan inte låta bli när jag ser bilderna från ert rum. Visserligen ser jag inte hela rummet men det delarna jag sett erbjuder enligt mig till en liten ommöblering. Det gäller er soffa som du i något tidigare inlägg skrev om inte kan stå mitt emot tvn. När jag tittar på bildern funderar om ni inte kan flytta den 45 grader så att den står med ryggen mot dörren? Har ni provat det?

  Ha en underbar söndag!
  Vivi

  • Reply rebecca 8 mars, 2015 at 17:28

   Hej Vivi,
   alltid kul att höra andras idéer:) Jag har faktiskt gjort ett försök med soffan precis som du säger men tyckte inte riktigt att det funkade. Men, vi är inte helt klara på hur det ska vara ännu. När allt har lugnat sig ska vi köra ett par ommöbleringar.
   Kram

  Leave a Reply