kök

svinigt värre…..

Vilken dag vi åter igen har haft här i Skåne!!! Har det varit likadant hos er tros? Vi har ägnat större delen av dagen till att röja i vår trädgård där kartonger och annat skräp blivit liggande i och med flytt och renovering. Två fulla släp blev det i vilket fall som helst och vi kändes oss så lätta på något vänster när vi fått iväg allt.

Köket fick sig också lite kärlek i form av undanplock och damning. Jag har faktiskt fotat lite  till ett inlägg med före-och efterbilder som förhoppningsvis kommer upp här i morgon.

Till dess får ni hålla till godo med lite mobilbilder på vårt kök och vår mathörna. Som förmodligen kommer att få sig en make over framöver….. Inte helt nöjd ännu. Blir man det någonsin tro?

Kvällen har, förutom att titta på Mästerkocken med barnen, ägnats åt att styra upp mina lektioner i morgon då minstigen i familjen drabbats av åkomman med det mindre charmiga namnet, svinkoppor (och ja de ser verkligen sviniga ut), och är således inte välkommen till dagis på några dagar. I dag har vi dock varit hos läkaren och fått antibiotika i salvform utskrivet.  Usch, tycker det är så äckligt när man googlar efter dessa åkommor för att få bekräftat vad det är och bilderna man ser är ju alltid i värsta laget.

Fortsätt förresten att tävla om det fantastiska bäddsetet från Beach House här nedan. Så kul att ni är så många som vill vara med. Känns verkligen som en uppskattad tävling.

Kram på er 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Lotta 12 mars, 2015 at 07:19

    Hej!
    Ni har så fint! Vi håller också på med renovering av ett hundra år gammalt hus. Har nu kommit till kapitlet byta fönster och altandörr, ÅNGEST! Inte lätt att hitta någon bra leverantör. Vill ha fiina men inte svindyra. Heller inte några som ser massproducerade ut. Inte lätt:) Får man fråga var era kommer ifrån? Har för mig att du skrivit tidigare att de kom ifrån Polen. Har du något namn på firman i så fall och har det fungerat bra med leverans?
    Tack på förhand och tack för fina bilder!
    Kram Lotta

  • Leave a Reply