hus och renovering

TACK ❤

20130113-075930.jpg

Kikar in här en liten runda på morgonkvisten för att tacka så mycket för all hjälp, alla kommentarer och all den omtanke som ni visade i samband med mitt förra inlägg. Så många tips och idéer som jag har fått! Och jag är faktiskt lite förundrad över det här med att blogga och få gensvar från fina människor. Jag gick och lade mig igår kväll med ett leende, så tacksam och lite upprymd. Så återigen, tusen tack för er hjälp!!

Gårdagen spenderade jag med att hänga om lite tavlor, städa undan i punschverandan (som här i vårt casa går under benämningen loggia), rensa ut krukor etc. etc. Idag fortsätter jag med det men det känns lite lugnare inombords även om jag inte helt förlikat mig med tanken att någon annan ska ta över. Konstig känsla det där. Men har vi lyckats så här bra en gång så har vi ju goda förutsättningar för att lyckas en gång till. Här var ju knappt beboligt när vi flyttade in och vi har lagt 5 år på att bygga om och renovera. Några bilder på före och efter finns under kategorin hus och renoveringen här i högerspalten.

Önskar er en fin dag och jag tittar nog in lite senare igen. Har nu fått min nya kamera och provade att ta lite bilder igår kväll!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply ulrika 13 januari, 2013 at 14:08

  Vart flyttar ni? Det kommer säkert inte vara några problem som helst att få sålt ert ställe, men förstår att det kan kännas en aning knepigt att någon annan ska husera där.

  • Reply pilotfrun 13 januari, 2013 at 19:46

   Saken är att vi inte riktigt vet än vart vi ska flytta. Bara att vi ska flytta. Mannen har bytt jobb och kommer att få bas utomlands, troligtvis i Spanien. Ja, märklig känsla att någon ska gå runt här och kalla detta för sitt trots att de inte gjort ett handtag. Men man förlikar sig säkert.

 • Reply Happyvardag 13 januari, 2013 at 19:14

  Det kommer att gå kanon. Vart du än kommer, kommer du att skapa din själ och ande över boendet. Ett nytt boende som ska vara över tid, men som ändå har något av en begränsning över sig kan ju cokså vara skönt. Då måste man inte genomföra alla sina idéer utan kunna bara acceptera och njuta mer av nuet. Så har det lite blivit för mig…härligt harmoniskt. Inte ett endaste projekt. Bara lite kuddar eller en ny gardin eller så….Kram Mia

 • Reply Fnulan 13 januari, 2013 at 21:10

  Jag fick veta att man ska ha nybakat i hemmet när folk kommer och tittar. Det ska dofta nya frallor eller ngt!

  • Reply pilotfrun 14 januari, 2013 at 13:29

   Ja, det har jag också hört. Tror iofs det var kanelbullar:))
   Kram!

  Leave a Reply