hus och renovering, Inredning

tårtkalas på bygget

Alla skriver om oktober i dag men det gör inte jag:) Vi har ju  skrivit historia i huset genom att ha vårt första kalas där.

Efter att barnen hade slutat skolan åkte vi förbi huset för att fira världens bästa ”byggare” Darius som fyller år idag. Återigen beställde vi prinsesstårta från Nisses här i Ängelholm. Grymt goda tårtor som jag har nämnt förut!

[bakom rektangeln skymtar en kompis till barnen om ni undrar]

Darius blev så himla överraskad och glad och vi dukade upp långbord på bygget för att fira honom ordentligt. Så himla mysigt faktiskt att sitta där inne i vårt blivande hem och riktigt föreställa sig hur det kommer att kännas när vi faktiskt bor där permanent.

Idag har det målats golvister, spacklats dörrkarmar, fixats med inbyggnadsduschen. Gud, vilket projekt det där är alltså! Vi får verkligen hålla tummarna för att det kommer att bli exakt lika snyggt som vi föreställer oss det.

De har också putat klart längs med verandadörren i köket och som ni ser är också röret till köksfläkten på plats. Jag står snart inte ut! Jag vill ha golvet slipat NUUUU så att vi kan sätta upp köksinredningen.

Bruno känner sig (precis som sina syskon som var i hans ålder och mindre när vi renoverade förra huset) helt hemma bland allt byggmateriel. Och där skymtar ni faktiskt tårtkartongen i bakgrunden på byggställningen:)

I kväll blir det en tidig kväll för mig!  Och i sängen väntar en ny bok av Paolo Coelho, en av mina absoluta favoritförfattare.

Kram!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Vickan 2 oktober, 2014 at 12:02

  Blir riktigt riktigt fint, wow! Kram V

  • Reply rebecca 5 oktober, 2014 at 21:37

   Tack Vickan! Ja, nu känns det äntligen som att det börjar bli klart!

 • Reply Hovdaemen 11 oktober, 2014 at 09:50

  Jag förstår att ni börjar bli otåliga att få flytta in nu! Det kommer säkert att bli ett helt fantastiskt hus. Ligger det i Ängelholm? Jag trodde att det var i Höganäs men jag har nog fattat fel.

  Ha en bra dag!

  Kram

  Ingegerd

  • Reply rebecca 11 oktober, 2014 at 11:28

   Nej, det ligger i Ängelholm. Ja, nu kliar det i fingrarna efter att få börja inreda och plocka upp alla kartonger som vi packade ihop innan Spanienflytten.
   Kram
   Rebecca

  Leave a Reply