Inredning, vardagsrum

Tavelhylla istället för tavelvägg

Jag skrev ju för ett tag sedan om hur man skapar en tavelvägg men då jag kom på mig själv med att fastna i modeller, motiv etc så bestämde jag mig för att sätta upp en hylla över soffan så länge och placera ut några av de tavlor som vi redan har på den. En riktig, enkel budgethylla från NP Nilsson blev det.

tavelhylla5

 

För att få den perfekta tavelväggen så måste man ju ha motiv, mönster och färger som överensstämmer med varandra och det blev ett par moment för mycket för mig just nu kände jag.  Jag vill fortfarande ha en tavelvägg men i väntan på den så duger det här perfekt tycker jag. Så kan jag leta ramar och posters i godan ro:)

tavelhylla2

I helgen hade Blomsterlandet dessutom medlemsdagar så alla gröna inomhusväxter kunde man köpa till halva priset. Jag fick lite storhetsvansinne och slog till på en mega Monstera. Nu börjar det kännas lite som en djungel här hemma. Härligt!! Och ja, det är en skruvdragare ni skymtar i bakgrunden tillsammans med sladdhärvan. På tavelhyllan har jag blandat lite motiv från Vee Speers, Karlskrona och italienska vintage posters som svärmor inhandlade i Rom för många år sedan men som har hängt med oss i flera år.

tavelhylla3

Och äntligen har krokusen som jag köpte häromveckan slagit ut. Jag älskar verkligen dessa vårlökar! De ger ett sånt hopp om att ljuset är på på väg.

Kram och en fin start på veckan önskar jag er ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Ann-Sofie 19 januari, 2016 at 12:47

    Så snyggt! Klurar just nu också på en tavelvägg och har inte kommit särskilt långt ännu…Har mina posters stående på sideboarden så länge:)

    • Reply Rebecca 20 januari, 2016 at 22:32

      Visst är det svårt! Jag har såå svårt för att välja motiv och storlek. Hyllan var lite som sideboarden. Bara att rada upp:) Kram

    Leave a Reply