TÄVLING

TÄVLING: Babyliss Curl Secret

Nu var det väl verkligen ett tag sedan vi tävlade här på bloggen tycker jag. Och just därför har jag fixat en grym tävling till er. Perfekt nu inför julens alla fester. Om du har tur kan du nämligen bilden lycklige vinnaren av en Babyliss Curl Secret.

babyliss1

Det fiffiga med denna locktång är att den gör jobbet åt dig. Håret dras nämligen försiktigt genom den keramiska lockrullen och ut kommer perfekta lockar. Du kan också välja åt vilket håll hårslingan ska rotera för att ge ett så naturligt resultat som möjligt.
babyliss3

Här har jag lockat håret med curl secret. Love it!

babyliss2

Här kan ni se hur man gör när man lockar håret med Curl Secret.

För att vara med i tävlingen behöver du bara göra två enkla saker:

 1. Svara på frågan: Hur många produktkategorier finns det på Babyliss hemsida? (Svaret hittar ni här)
 2. Motivera varför just du ska vinna en Curl Secret.

Skriv svaren i kommentarsfältet här nedan så är du med och tävlar om locktången. Tävlingen avslutas den 18 november så vinnaren kommer att ha den i god tid till första advent.

❤️Kramar ❤️

[tävlingen är i samarbete med Babyliss]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

41 Comments

 • Reply Marie 6 november, 2016 at 16:51

  Hej! 5 st produktkategorier.Så fina lockar det blir,precis som jag vill ha det men aldrig får till på mej själv då jag tycker det är jätte svårt.Så curl secret vore perfekt till mitt hår. Ha en fortsatt fin kväll! Kram/Marie

 • Reply Christine 6 november, 2016 at 16:53

  Så fina lockarna blev på dig!

  De har fem produktkategorier:
  – Styling & hårvård- kvinna
  – Värmeverktyg
  – Hårborttagning
  – Skönhet
  – Hårvård man

  Jag skulle så gärna vilja vinna denna locktång. Tycker det är så segt och tar sån tid att locka håret med en vanlig locktång. Har man långt hår tar det lång tid då inte hela håret får plats kring tången och får värme. Har kikat på denna flera gånger med trodde inte den gav så fina lockar som du har fått. Skulle spara mycket tid och tårar framför spegeln 🙂

 • Reply Mittdittovitt 6 november, 2016 at 17:43

  Men så fina lockar en sån måste jag ha 😉
  5 produktkategorier.

  Jag behöver något som piffar upp mitt hår. Använt mediciner med cellgifter länge och håret har verkligen tagit stryk. Provat alla andra sorters locktänger men PG av min sjukdom är de svåra att få till då jag har så ont i mina händer. Men denna känns som den vore perfekt för mig. Inte så mycket jobb med fingrarna 🙂

  Kram Fia

 • Reply Mie Flood 6 november, 2016 at 19:50

  Hej!
  5 produkt kategorier har de.
  Tänker ofta på när du var hos mig och din förtvivlan när du insåg att jag inte ens ägde en hårfön 😉 sedan dess har det inte hänt så jättemycket på den fronten….så en sån locktång vore fantastisk att ha!
  Kram Mie

 • Reply Therese Ahl 6 november, 2016 at 20:17

  God kväll,

  Som tidigare inlägg antyder finns det 5 kategorier. Varför jag behöver en tång? Skulle vilja vända på frågan, varför behöver jag inte en sådan😁? Har dålig hårdkvalite i grund och botten. Tre graviditeter och amningar har verkligen inte varit gynnsamt. Skulle vilja ha håret mer utsläppt, och kanske hade detta varit det som krävs.

  Go kväll

 • Reply Lisa 6 november, 2016 at 20:23

  1. 5 produktkategorier.
  2. My hair is longer now than it has been in over 35 years, I had it cut short when I was 10 years old so now I’m having fun trying styles that I never could have before. This tool would make it so easy and fun to style my long hair.
  Lisa

 • Reply Marie 6 november, 2016 at 21:13

  1: 5

  2: För att jag inte har tillräckligt med tålamod för att orka locka ett helt hår på vanligt sätt vilket gör att jag sällan orkar fixa det alls.

 • Reply Therese Elvstrand 6 november, 2016 at 21:37

  1. 5 st produktkategorier
  2. Då vi är 3st flickor med långt hår här hemma så blir det inte så ofta som man tar sig tid att locka håret på någon av oss med den där traditionella locktången från 90 talet 😱 Så en sådan här grym vinst hade suttit fint här hemma, lagom till advent och jul!!

 • Reply Marie Olsson 6 november, 2016 at 22:47

  5 produktkategorier

  Den här hade gjort min dag. Jag hade gett den till min dotter som älskar att ha lockar i håret. Problemet just nu är att vi bara har en halvdan plattång och en mamma som inte kan locka som redskap 🙂
  Hon hade blivit så glad om vi vann!

  /Marie

 • Reply Camilla 7 november, 2016 at 15:43

  hej,
  Fem produktkategorier (Styling & hårvård, Värmeverktyg, Hårborttagning, Skönhet, Hårvård man)

  Önskar att vinna den till min älskade dotter!

  Tack för en så bra blogg!

  Hälsningar
  Camilla

 • Reply Helene Granqvist 7 november, 2016 at 16:28

  Hej.
  Det finns 5 st kategorier.
  Jag vill vinna den för att jag är helt otroligt oduglig på att locka håret, det är ju helt omöjligt ser inte klokt ut.
  Denna skulle göra att jag kanske skulle lyckas få till några fina lockar:)
  Tack för en härligt inspirerande blog.
  // Heléne

 • Reply Petra 7 november, 2016 at 19:59

  Hej!
  Tack för en härlig blogg!
  5st produktkategorier
  Jag är en nybliven tvillingmamma som älskar att piffa men inte riktigt har tid. Den här verkar väldigt smidig och skulle hjälpa mig att storma in på företagets julfest med den vackraste frisyren. Den som har minst tid av alla måste ju se fräschast ut 🙂 Hoppas innerligt att jag vinner :))

 • Reply Marie 7 november, 2016 at 21:14

  Hej och vilken trevlig tävling =)

  1. 5 st produktkategorier
  2. Har alltid drömt att få fina lockar utan alltför mycket slit,
  med ett liv utan massa extra tid så hänger håret mest hit och dit.

  Håller tummarna hårt =)

  Hälsningar Marie

 • Reply Cherie 8 november, 2016 at 06:07

  Vilken tävling 🙂 5 produktkategorier finns det.
  Jag skulle vilja vinna eftersom det sällan finns tid att locka håret på morgonen och jag sällan har tålamod att fixa det med plattången. Verkar som lockarna håller bättre med denna smidiga produkt 🙂 Håller tummarna!

 • Reply Åsa 8 november, 2016 at 09:02

  5 produkter.
  Denna skulle jag ge till min dotter i julklapp. Hon vill alltid ha lockar i sitt annars spikraka hår, ibland så svårt att få till och att det sitter hela dagen. Håller tummar och tår! Hälsningar Åsa

 • Reply Annica Henriksson 8 november, 2016 at 11:36

  Hej!
  Vilka fina lockar! Det finns 5 kategorier och min dotter Smilla som är 12 år skulle bli helt överlycklig över en Curl Secret i julklapp! Jag håller alla tummar och tår och önskar dig en fortsatt fin tisdag! Kram från Annica

 • Reply Erika Wall 8 november, 2016 at 13:23

  Hej! Det finns fem produktkategorier på Babyliss hemsida.

  Tiden är här för miljön och mig,
  att till permanentvätskor säga tack och hej!
  Tänk att varje höst och vår,
  har jag utsatt mig och mitt hår,
  för detta som gett håret friss,
  nä nu är det dags för Babyliss!

 • Reply Cilla 8 november, 2016 at 16:57

  Fem produktkategorier. Jag skulle gärna vinna för att ge till min sons flickvän i julklapp. Vore kul att överraska med något nytt och användbart från ”svärmor”…..

 • Reply Erika Ekström 8 november, 2016 at 22:41

  Hejsan! 5 produktkategorier är det.
  Skulle vilja vinna den för att se om den verkligen fungerar! Mitt hår BLIR ALDRIG lockigt!!
  Mvh Erika

 • Reply Anna 9 november, 2016 at 07:46

  Hej Rebecca!

  1. 5 produktkategorier.

  2. Jag har världens frissigaste hår, så att vinna en sådan här för att ”få ihop” håret hade varit rena drömmen.

  Kram till dig från Anna

 • Reply Rebecka Larsson 9 november, 2016 at 12:24

  Hej!
  1. Fem produktkategorier.
  2. En frisör sa till mig en gång att ”-rakare hår än dig är det inte många som har…”. Det är verkligen inget fel på att ha rakt hår, men det är ju kul att variera sig ibland. Och en sån där locktång verkar ju så bra!

 • Reply Carolina Åberg 9 november, 2016 at 13:37

  Hej 🌞
  Det finns fem produktkategorier:
  ▪️ styling & hårvård
  ▪️ värmeverktyg
  ▪️ hårborttagning
  ▪️ skönhet
  ▪️ hårvård man

  Med en mamma och pappa som är lockiga hade jag turen att få egna lockar, något som min dotter aldrig fick. Ibland vill hon vara lik mig och då gör vi så gott vi kan med hennes spikraka hår, men det blir aldrig riktigt bra. Tänk att få ge henne denna i adventspresent så hon kan få vara lockig på julafton. Jag blundar och önskar!

 • Reply Jennyjenny 9 november, 2016 at 19:04

  Hej
  Jag hittar 5 produktkategorier!
  Jag är född med helt rakt hår, inte minsta våg i det här håret. Dessutom verkar jag vara född helt utan förmåga att kunna hantera varken värmespolar, rundborstar eller locktångar. Eller är det här locktången så bra utformad så att till och med jag skulle kunna få de korkskruvslockar som jag alltid önskat mig?!

 • Reply Mette 10 november, 2016 at 14:19

  Hej! 5 produktkategorier. Jag skulle vilja vinna den eftersom att mitt hår har tagit stryk efter cellgiftbehandling! Med lite lockar i håret skulle det se och kännas tjockare!

 • Reply Madeleine Westerholm 11 november, 2016 at 13:00

  Vilken fin adventspresent. Babyliss har 5 produktkategorier på sin hemsida.
  Varför jag skulle vinna den här locktången är för jag har aldrig fått till några snygga lockar som håller I mitt raka hår trots många olika inköp av värmeborstar och locktänger.
  Så jag hoppas det är min tur att kunna få fint lockigt hår till julens trevliga tillställningar.
  Tack för en trevligt blogg 🙂

 • Reply Lena 11 november, 2016 at 20:53

  Hej vilken härlig tävling 😊 5 produktkategorier finns det. Jag skulle vilja vinna för den verkar så himla enkel att jobba med. Köpte en locktång men får verkligen inte till det. Ser framför mig ett härligt lockigt/ vågigt hår sådär lite busigt och snyggt. Så jag håller tummarna. Trevlig helg och tack för en bra blogg 💃🏼

 • Reply Catrin 11 november, 2016 at 21:40

  Hej,
  5 produktkategorier
  Har önskat mig denna locktången sen jag såg den första gången. Önskar att kunna få till så fina lockar! Den hade dessutom sparat mig som småbarnsförälder jättemycket tid!
  Håller tummar och tår!
  Kram

 • Reply Kamilla Nilsson 11 november, 2016 at 22:13

  De har fem produktkategorier. Jag har mitt hår lite på utväxt och tycker det är kul med lockiga kortare hår OCH snyggt! Kanske kan vara till hjälp att få ut det en liten bit… Så Lycka till jag!!!

 • Reply Ann-Louise 11 november, 2016 at 23:33

  1. Babyliss har 5 produktkategorier
  2. Jag har världens sämsta hår och allt som kan göra underverk är välkommet! Tror denna kan vara grejen! Så jag hoppas att jag har turen med mig.

 • Reply Mariah Geijer 12 november, 2016 at 15:29

  5 produktkategorier.
  Jag delar hårvårdsprodukter med två tonårstjejer,
  det gör att jag aldrig hittar mina grejer.
  Om jag vann den här skulle jag och mitt hår hålla den evigt kär.
  Jag har precis klippt av mig håret till page så mitt hår skulle kunna bli härligt busigt med denna Babyliss.

 • Reply Linda Strömbrink 12 november, 2016 at 16:35

  Det är fem produktkategorier.
  Jag hoppas vinna den för jag vill gärna göra fler frisyrer men har så svårt att fixa det, men det låter ju hur lätt som helst med Curl Secret. Så jag håller tummarna att det jag som har turen att få vinna den 🙂
  Kram Linda

 • Reply Wiem Chaaraoui 13 november, 2016 at 00:24

  Fem produktkategorier:
  – Styling & hårvård- kvinna
  – Värmeverktyg
  – Hårborttagning
  – Skönhet
  – Hårvård man

  Hej! Jag vill verkligen vinna denna curl secret, har ej råd till en men annars så har jag vanliga locktångar och det är jätte jobbigt och locka med de eftersom jag har långt och tjockt hår, det blir jätte jobbigt så jag har slutat locka mitt hår, använder bara platttång och jag är såå trött på det!! Vill ha mitt hår i vackra lockar igen! Så därför vill jag vinna denna locktång. Nu är det bara och hålla tummarna uppe! 🙂

 • Reply Erica 13 november, 2016 at 07:51

  Hej!
  Det finns 5 produkt kategorier!
  Jag har äntligen lyckats spara ut håret och tycker det är så snyggt med lockar! Men jag får verkligen inte till det med plattången eller en vanlig locktång. Skulle vara kul att få testa ett nytt enkelt sätt att göra lockar 👌🏻

  Hälsningar Erica

 • Reply Minna Pennhage 13 november, 2016 at 10:03

  Hej!
  Mina svar: 1. 5 st Babyliss produktkategorier. 2. Ja varför? För att jag aldrig ägt eller provat en produkt av Babyliss och så gärna önskar prova. Vore så roligt att få testa den på mig och min tonårsdotter med långt tjockt hår.
  Hälsningar, Minna

 • Reply Heidi Løvmo 13 november, 2016 at 10:37

  Hei!
  Fem produktkategorier finnes det.

  Skulle være så bra for mitt, tynne, spikrette hår som først nå har begynt å vokse ut etter min gbp operasjon for fem år siden. Og fordi jeg vil gjøre meg fin for mannen min:))

  Heidi Løvmo

 • Reply Ulrika Sandgren 14 november, 2016 at 09:28

  Fem produktkategorier! Mina döttrar o jag har RAKT hår o skulle bli väldigt glada om vi vann, lockar med plattång nu men det blir inte lika fina lockar! 🙂

 • Reply Malin Svensk Björck 16 november, 2016 at 00:06

  Hej!
  Dom har 5 produkt kategorier.
  Skulle otroligt gärna vilja vinna denna och ge i julklapp till min lillasyster.
  Hon är ensamstående mamma och kroniskt sjuk och det är svårt att få pengar över till sig själv för henne.
  Hon har långt och vackert hår och drömmer om att kunna göra fina frisyrer och få känna sig vacker.
  Ha en fin vecka!
  mvh Malin

 • Reply Emma 16 november, 2016 at 20:51

  Vilka lockar, så fina!
  Det finns fem produktkategorier!
  Jag skulle vilja vinna en Babyliss Curl Secret till mig själv! Jag har länge letat efter den perfekta locktången och denna känns enkel att använda samtidigt som den verkar ge ett fantastiskt resultat! Som student är det ibland svårt att unna sig saker till sig själv så nu håller jag alla mina tummar och tår att jag har turen på min sida 🌸🌸

 • Reply Jeans & spets – Rebecca Pecci 17 november, 2016 at 19:53

  […] visst är den rolig?! Kram på er och glöm inte tävla om den fina locktången från Babyliss. Sista dag är i morgon så nu är det sista […]

 • Reply Helena i Uppsala 18 november, 2016 at 01:03

  Svar: 5 kategorier
  Till mamma dement och otålig i ett:
  papiljotter plockas genast bort,
  får nu prova Curl Secret,
  passar både långt och kort.
  Håret som jämt verkar vara på språng
  blir nu perfekt med Babyliss nya locktång!

  (och jag kan ju låna den ibland till mitt långa hår)

 • Reply Jonna Nelson 18 november, 2016 at 06:14

  Rebecca, så snygga lockar det blir.
  5 pruduktkategorier
  Om jag vann skulle jag använda locktången så att jag kände mig extra fin till vinterns festligheter och även vanliga arbetsdagar. Glamour i vardagen är ju nämligen så härligt.

 • Leave a Reply