Inredning

tennis, sjukgymnast och en nominering

Nu på morgonen har jag varit tillbaka hos sjukgymnasten som jag var hos för ett par veckor sedan då min nacke och rygg krånglade. Det är mycket, mycket bättre nu men jag känner fortfarande av värk vid skulderbladen. Detta beror enligt sjukgymnasten förmodligen på för mycket bärande av barn och väskor och det har helt enkelt blivit en överbelastning, vilken har medfört korta muskler och dålig blodcirkulation. Jag har också fått bakläxa på hållning och lite annat och ska nu träna hemma. Känns så bra att gå till ett proffs och få hjälp med detta. Ryggen ska ju liksom bära livet igenom. Jag har dock fått klartecken till att börja styrketräna nacke och rygg, så länge det inte gör ont. Idag ska jag också ha min första tennislektion på ett bra tag. Jag har inte tränat sedan jag blev dålig och ryggen och det ska bli så himla kul.

Jag har inte ens hunnit inviga mina nya tennisdojjor som jag köpte dagen innan det small till i ryggen. Idag är det dessutom soligt och varmt så jag ska spela i shorts!!!! Här är verkligen ljuvligt!

Jag vill passa på att slå ett slag för söta Hanna som är nominerad till årets kändisblogg på Finest Awards som går av stapeln den 12 mars.

Det som gör att Hannah sticker ut i mängden, enligt mig, är att hon är så naturlig och okonstlad. Hon bjuder in sina läsare till vardag och fest och skriver högt och lågt om både glädje och sorg. Rösta kan ni göra här

Nu ska jag till tennisen! Önskar er en riktigt mysig fredag och hoppas att solen skiner på dig också idag!

KRAM
ps. ni vet väl att ni kan prenumerera på min blogg på Bloglovin

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Silverhome 21 februari, 2014 at 11:28

  Fy, sådan värk är uttröttande och påverkar verkligen hela allmäntillståndet negativt.
  Hoppas du får bukt med den snarast.

  Skön helg på dig!
  Kram

  • Reply Piccolecose 23 februari, 2014 at 14:43

   Ja, visst är det så:( Men nu börjar den kännas bättre och jag jobbar aktivt med den så förhoppningsvis kommer det att gå över snart.
   Ha en fin söndag!
   Kram

 • Reply Stoffisen 22 februari, 2014 at 14:45

  Wow vad duktig du är!
  Jag älskar när genuina bloggar blir nominerade! De som bloggar blaha blaha blir ofta mer uppmärksammade än de som har vettiga rader i sin blogg. Din borde varit nominerad tycker jag!

  Kram
  Stoffe

  • Reply Piccolecose 23 februari, 2014 at 14:42

   Och du är ju bara så himla, himla söt! Tack Stoffe!
   Kram
   Rebecca

 • Reply Vitae Stilo 22 februari, 2014 at 20:11

  Jobbigt med en rygg som krånglar men så härligt att solen tittar fram, saknar den verkligen nu!

  Kram
  Helen
  http://www.vitestilo.se

  • Reply Piccolecose 23 februari, 2014 at 14:42

   Den är faktiskt lite bättre nu:) Sjukgymnasten Rolf är grym! Solen och dess strålar är helt underbar och så energigivande.
   Kram
   Rebecca

 • Reply Adela 23 februari, 2014 at 12:47

  Inte kul med jobbig rygg, hoppas det blir bättre!
  Har själv problem med en handled (nerv i kläm) som ska opereras snart och den armen väcker mig många ggr/ natt…så det ÄR jobbigt med värk.
  Kul med tennis! Har aldrig spelat det i hela mitt liv, däremot var jag faktiskt lite duktig i badminton och tränade mycket när jag var liten tjej;)

  Fin dag önskar jag dig söta tjej!
  Kram
  Adela

  • Reply Piccolecose 23 februari, 2014 at 14:41

   Usch, det låter verkligen inget vidare:( Värk är så himla, himla jobbigt och tar så mycket energi. Jag har heller aldrig spelat tennis tidigare men har börjat här i Spanien och tycker det är suuuuperkul!
   Kram
   Rebecca

  Leave a Reply