gott & blandat

Thank you & lite förklaringar

thank-you

Ja, vad ska man säga…. jag är så innerligt glad för all fin respons som jag har fått i samband med min nya sida. Ni är bäst! Jag känner mig hedrad och stolt som har så fina läsare ♥  Jag skrev till Åse tidigare idag att igår gick jag nästan omkring med ny-på-jobbetkänslan:) Det vara bara broschen på bröstet som fattades.

Som den pedagog jag är så känner jag att den nya bloggen/sidan kanske behöver lite förklaringar då det finns en hel del symboler som inte är självklara för alla.

symobler-1

I slutet av varje inlägg ser det ut såhär. Symbolerna som är på vänstra sidan är delningssymboler till olika sociala medier, samt kommentarer. Således så trycker man på F om man vill dela inlägget på fejsbook, på pippin om man vill dela på twitter, på p:et om man vill dela bilderna på pinterest (vilken dessvärre inte funkar som den ska än men det kommer så småningom) och den längst till höger med pratbubblorna på om man vill skriva en liten kommentar till mig vilket alltid är väldigt trevligt och uppskattas oerhört!

Sen hittar  ni ju även symboler på högersidan på bloggen i sidopanelen….

symboler2

Här är då knappar som man kan trycka för att följa mig och bloggen på olika sociala medier, fejsboken, instagram, twitter (som jag typ aldrig använder….) och bloglovin vilken i varje fall är min absoluta favorit när det kommer till att följa alla favoritbloggar. Nu tycker ni kanske att jag är övertydlig, men hellre övertydlig än inte tydlig alls:) Skulle det vara så att ni har några frågor eller funderingar så får ni gärna skriva det i kommentarsfältet, eller skicka iväg ett mejl till hej@rebeccapecci.se så ska jag försöka svara så snabbt jag kan.

Jag har planer på att kika in lite senare med månadens lista för mars (den för februari hittar ni här ). Så håll utkik!

Kram så länge och tack än en gång!

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Monne 26 mars, 2015 at 20:59

  Hej gumman!
  Vilken jättefin sida du fixat! Du är så himla duktig! Jättebra att du är övertydlig då jag aldrig riktigt fattat (eller lagt ner tid på att försöka förstå) vad man ska använda knapparna till

 • Reply Monne 26 mars, 2015 at 21:01

  Hmmm… hela mitt meddelande visas inte. Eller är det bara i min mobil det inte syns kanske? Slutade med kram på dig!

 • Reply Ekenäsliv 26 mars, 2015 at 21:04

  Underbart pedagogiskt!! Det var nog att de var lite svaga i färgen, iaf på min dator, som gjorde att jag inte riktigt hittade.
  Men nu vet jag:)
  Ha en fin kväll!
  Kram Anna

 • Reply Anna 26 mars, 2015 at 22:33

  Snygg ”logga”!
  Ska bli spännande att följa dig även här!/anna

 • Leave a Reply