kläder och mode, shopping

The little black dress

Sitter här i skenet av några stearinljus och kopplar av efter en intensiv dag som inleddes med 10k på löpbandet. Därefter var det snabbdusch, lunchfix och sedan köra och lämna Alba och Bruno hos kompisar innan det var dags för mig att åka på fotbollscup med Julian. Sån lyx det var att kunna åka bara jag och han!!! Det har aldrig hänt innan. Det brukar alltid vara jag och alla barnen:) så det kändes faktiskt helt fantastiskt att kunna sitta på läktaren och bara fokusera på matchen. Och hinna snacka lite med de andra mammorna.

Jag har också beställt blåsan till nyår så nu är det bara att hålla tummarna för att den passar, och att den hinner komma hit i tid.

the-little-black

Klänningen är från ett märke som heter Y.A.S vilket jag aldrig hört talas om innan men som jag kom över när jag satt och letade klänning. Prisvärd och dessutom riktigt snygg tycker jag. Förutom svart så finns den också i en riktigt snygg grön nyans.

the-little-

Jag älskar verkligen långklänning men måste erkänna att de gör sig bättre med lite längd så till mina blygsamma dryga 1.62 centimeter så blir nog den här väldigt bra. Bara skorna kvar nu….. Har ni bestämt er för vad ni ska ha på er ännu?

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Mallansvardag 29 december, 2015 at 22:51

  My good vilken snygg klänning som gjord för ett nyårsparty : )
  Jag hittade ett par svarta trekvartslånga silkiga byxor på Lindex på rean som jag tänkte ha till en svart blus ( svart, svart, svart varför har man=jag så svårt att ha färg, det är ju s å s n y g g t på andra ; )
  Slår nog till på guldiga smycken som får lysa upp lite i stället.
  Tänk att det bara är två dagar kvar av 2015 vart tar tiden vägen!
  Önskar dig ett underbart nyår.
  Kram Malin ❤️

 • Leave a Reply