de där dagarna som kallas livet, familj, hus och renovering, Inredning

tillbaka i Spanien

Och jag har hemlängtan de luxe! Att komma tillbaka hit har aldrig varit så svårt som det var denna gång. Det tog emot att sätta sig på flyget igår. Lite oförutsedda händelser till trots så visade sig flygturen faktiskt gå galant. Flygen var fullare än vanligt och vi fick ta en extra detour via Oslo men allt gick fantastiskt bra och barnen skötte sig helt exemplariskt. Dock var vi hemma riktigt sent och kom inte i säng förrän närmre 01.30 så det var en lång resa. Barnen fick sova tills de vaknade och sedan var de ivriga att åka till skolan.

Hade jag fått bestämma hade jag velat bo såååå mycket närmre huset med de vackra hallarna

och alla rum som har så mycket potential

För att inte tala om den vackra trädgården

Idag ska vi gå igenom lite inspirationsbilder som vi ska mejla arkitekten och sedan är det bara att hoppas att hon har ”läst av” oss rätt så att det förslag som hon kommer med överensstämmer med våra förhoppningar. Huset är i nuläget ett flerfamiljshus beståendes av två lägenheter och den totala boytan är dryga 200m2. Tre veckor räknar vi med att det ska ta innan planlösningsskissen är färdig och vi hoppas att kunna köra igång i slutet av februari. Så det är bara att hålla tummarna.

Annars svämmar det över av tvätt här ”hemma” och det kändes aningen konstigt att gå ut på tvättstugan, som är på balkongen, i morse. I Sverige är det iskallt utomhus, men varmt och otroligt skönt inomhus. Här är det EXAKT tvärtom, svinkallt inomhus och varmt och skönt utomhus. Kontraster mina vänner, konstraster.

kram

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply