Inredning, spanien

tisdagsmarknad

Idag åkte vi som sagt på marknaden här i ”byn”. Det är världens bästa ställe att handla frukt och grönt på och som vanligt kom vi hem med välfyllda kassar som dignade av kronärtskockor (1 kg för 1.50 euro), lagerblad, clementiner, jordgubbar, dadlar, äpplen, mangold, tomater, hallon, oliver och en massa nötter.

Helt fantastiska råvaror och billiga dessutom! Så ett tips om ni är här i krokarna av Fuengirola är att besöka den lokala marknaden som är varje tisdag mellan ca 9-15. Det är alltid ett myller av människor, många spanjorer men mest britter, danskar, svenskar och finnar känns det som.

Efter marknaden gick vi ner på den lilla fiskrestaurangen som ligger precis nedanför oss och åt varsin tallrik med musslor med havet precis framför oss  medan Bruno lekte i sanden. Därefter begav vi oss till skolan där barnen hade tennisträning.

Nu har vi just svurit en stund över den bedrövliga duschen i detta hus, och bebisen ska marsch i säng. Jag HATAR när varmvattnet inte fungerar. Få saker gör mig så rasande som just detta. Var bara tvungen att få ur mig lite frustration:(

Kram och ha en fin kväll!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Lingon 28 januari, 2014 at 19:58

  Jösses vad härligt det ser ut med färg, sol och grönsaker. Här yr snön i drivor vinden tjuter. 🙂 Skicka hit lite vitaminer tack. 🙂
  Filterna du frågade om har jag hämtat på nätet, vissa är gratis och andra kommer från Florabella Collection.
  kram och trevlig kväll

  • Reply Piccolecose 29 januari, 2014 at 11:18

   Tack söta du! Då ska jag kolla där. Ja, jag har förstått att det är MYCKET snö i Sverige nu. Du får åka iväg på en liten solsemester snart;)
   Kram

 • Reply Ekenäsliv 28 januari, 2014 at 22:20

  Ser verkligen så härligt fräscht ut med alla grönsaker, frukt o kryddor!!
  O solen, som man saknar soooolen nu!!!!!
  Ha de fint!
  Kram Anna

  • Reply Piccolecose 29 januari, 2014 at 11:15

   Den här marknaden är verkligen en fröjd för ögat. Fina råvaror till bra priser är en oslagbar kombo:)
   Kram

 • Reply Evelina 28 januari, 2014 at 23:13

  Tisdagsmsrknaden är den bästa på kusten. Man blir aldrig mätt på den. Vi brukar alltid få ”pås-sjuka” där. Ser dock liiite kallt ut ?! Tjocktröja… 🙂 // Evelina

  • Reply Piccolecose 29 januari, 2014 at 11:17

   Haha, ja ”pås-sjuka” får vi också där för jämnan. Tur att vi har barnvagn;) Det har regnat i natt så lite kyligare är det, men inte särskilt mycket.

 • Reply Sofie 29 januari, 2014 at 13:31

  Har aldrig besökt denna marknaden däremot den i Nueva Andalucia men kommer bli många besök till denna när jag flyttar uppåt kusten 🙂 Så fräscht!

 • Leave a Reply