Inredning, jul

toppa granen (och en locktång till salu…)

Det slog mig häromdagen att vi liksom inte hade en stjärna på vår gran. Barnen gjorde mig varse under tiden vi höll på att klä den att så faktiskt var fallet. Och så kan man ju inte hade det. Granen måste ju ha en stjärna. Så i lördags när vi tog en tur inom det blågula varuhuset så passade vi på att införskaffa en. Inte på långa vägar den snyggaste men, men…. Däremot tycker jag nog att den här stjärnan från Ferm Living är helt ljuvlig.

ferm living 2

Klassisk, tidlös och elegant. Helt perfekt med andra ord.  Men den får nog åka upp på önskelistan till nästa jul. En hel del annat som måste inhandlas först. Tomten måste ju fylla säcken med klappar:) Tack gode värld för näthandel!! Vet inte riktigt hur man klarade sig utan den men det gjorde man så klart. På ett sätt eller annat. Sonen önskar sig nog mest sportgrejer och dottern har upptäckt ”formbar sand” från BR som hon kan leka med i timmar. Till Brunisen har jag redan ett par paket införskaffade, varav det ena kommer hela vägen från England. Spännande, spännande!

ferm living 1

Från Ferm Living kommer också den vita, fina och NÄTTA julgransfoten. Men det vete attan om den håller för en kungsgran. Den fot som vi har nu är en stadig pjäs som har hängt med ett bra tag.

På tal om julklappar så är det kanske någon som vill köpa en julklapp till sig själv. Jag inhandlade nämligen världens bästa locktång från GHD för en månad sedan. Dock valde jag den bredare modellen och det i kombination med mitt tunna hår var väl inte världens bästa kombo. Således säljer jag den för 1250:- (nypris 1599:-) och då är den använd en gång och knappt det. Kartongen finns kvar och allt. Så om du känner att du vill ge dig själv en grym julklapp så tycker jag att du ska slänga iväg ett mejl till mig (hej@rebeccapecci.se). Jag kommer definitiv att köpa en ny GHD men den modellen som är lite smalare istället.

ghd curve soft curl

Nu väntar strax Homeland och innan dess så ska jag beställa ett gäng julklappar som jag redan har lagt i ”korgen”.

Kram på er vänner!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply