de där dagarna som kallas livet

Trådlösa hörlurar

Jag visade ju er att jag fick ett par paket dagarna innan jag for iväg till Dublin och det var kanske inte så svårt att lista ut i det paketet. Ett par hörlurar såklart! Dock var det inte vilka hörlurar som helst utan ett par svarta, trådlösa on-ear hörlurar med ett helt magiskt sound.

sudio8

Hörlurarna ansluts till mobil, dator eller iPad via bluetooth och det roliga var att jag bara veckan innan jag fick det här paketet från Sudio hade börjat kolla efter just ett par trådlösa hörlurar då jag så gärna ville ha det till gymmet framförallt. Jag lakar ju musik och har alltid musik när jag springer men när jag styrketränar tycker jag att sladden mest är iväg. Att de dessutom har en batteritid på 24 timmar är också ett enormt plus.

sudio7

Ljudet i hörlurarna är helt enormt och när man har börjat vänja sig vid det är det inte det enklaste att lyssna i en skrovlig högtalare igen. Sudio har lagt stor vikt vid att utveckla ljudkvalitén i sina hörlurar och hörlurar och namnet Sudio är faktiskt en hyllning till musikern Phil Collins och hans låt Sussudio då en av grundarna till Sudio en gång var med när Phil hade problem med sina hörlurar. För visst är det enormt viktigt med bra ljud.

sudio6

Förutom att man kan lyssna på bra musik med studiokvalitet så kan man också svara i telefonen genom att trycka på en liten knapp som sitter under ena luren. Riktigt, riktigt smidigt! Och jag känner att jag får hålla hårt i dessa då hörlurar är hårdvaluta i vår familj:) De var givna följeslagare till Dublin och snart får de även hänga med till Kanarieöarna.

sudio5

Mina är i svart och guld men de finns även i vitt och guld. Perfekt julklapp antingen till dig själv eller till någon du håller kär. Ange koden pecci15 i kassan så får du dessutom 15% rabatt.

Kram och sov så gott ❤️

[inlägget är i samarbete med Sudio]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Karin B 18 december, 2016 at 20:06

    Så fina hörlurar!

  • Leave a Reply