hus och renovering, Inredning

trägolvsporr

Vi är otroligt nöjda med vårt trägolv som jag har skrivit om flera gånger vid det här laget. Så nöjda att vi kommer beställa mer och lägga även på bottenvåningen. Jag älskar enkelheten i ett trägolv och efter ett år i Spanien så är jag lite småtrött på alla orgier i klinker. Så pass att vi faktiskt är lite sugna på att köra en särskild våtrumsputs i badrummet så att vi inte behöver sätta plattor i duschen ens, men det är inte klart ännu. Märkligt hur smaken kan förändras så där. Dock kommer vi att ha kalksten på vissa ställen där det behövs stengolv på grund av värmen (vattenburen) exempelvis i badrummen.

Här ser ni ovanvåningen, ett lite större allrum, fyra sovrum och ett badrum ska rymmas  här. Visst händer det väl grejer?! Som ni ser så beslutade vi oss också för att riva den gamla murstocken och bygga upp en ny som är betydligt mindre i omfång.

Här är plankorna som mäter 28x110mm och är 6m långa (de finns i andra längder också). De är också torkade enligt konstens alla regler. DÅ vi kommer att beställa mer ganska snart så kan jag lägga ut mer information om var man beställer, hur man gör med frakt osv.   Men det är ingen information som jag har i huvudet utan jag återkommer med det.

Nu ska jag gå ut på trappan och ta mig en kaffe, sen ska jag kolla lite hur det ser ut på arbetsmarknaden i Ängelholm. Spännande det där!

Kram

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Åsa 8 maj, 2014 at 08:48

  Oerhört vackert 🙂
  Va härligt att få gå bananas i ett vackert hus som erat!
  Stor kram på er!

 • Reply Ekenäsliv 8 maj, 2014 at 11:11

  Ja men det blir ju ursnyggt!
  Skönt när man känner att man gjort rätt val:)
  Kram Anna

 • Reply Linda 9 maj, 2014 at 06:18

  Så fint det blir! Jag skall höra efter med killen från byggföretaget nästa gång han kommer hit vilken dimension på golvet som vi kan ha (tänker främst på höjden). Går det med 28 mm så vill jag definitivt beställa sådant här! / Linda

 • Reply LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan 9 maj, 2014 at 07:40

  Waaaaow alltså!! Det där blir ju rena dröm golven <3 Så galet snyggt

  Gläder mig verkligen att se resten när det blir klart.

  Massa stora kramar & glad fredag

 • Reply Anna 29 januari, 2015 at 08:56

  Golvet är sååå fint

 • Leave a Reply