kläder och mode, shopping

Träningskläder & manlig dominans på spanska gymmet

Nu har jag ju kommit igång bra med min träning och känner att konditionen och jag åter igen börjar bli kompisar. De senaste veckorna har jag faktiskt prioriterat att komma iväg till gymmet före mycket annat. Och det ger ju resultat:) Förutom att jag känner att konditionen har förbättrats avsevärt så känner jag mig även starkare i bål och rygg. Nu springer jag ju men försöker kombinera löpningen med magträning. Och så småningom ska det bli rygg och armar också, men en sak i taget:)

rönisch1
Jag har gått igenom en hel del träningskläder under de år som jag har löptränat. Efter min tredje graviditet så har jag märkt att mina träningskläder inte riktigt sitter som de gjorde innan. Särskilt inte runt magen och vid midjan där de inte såg så smickrande ut. Därför blev jag extra glad när jag fick möjlighet att pröva de ombloggade träningskläderna från Rönisch. Tightsen, som är sk. shape-tights har en högre midja, håller åt lite mer på låren och hela jag fick liksom en lite mer slimmad profil. Mina tre underbaringar har ju satt sina spår:) Första gången jag provade träningsbrallor som formar faktiskt. Känns lite som såna där strumpbyxor som håller in och lyfter upp, fast de sitter inte lika hårt. De där kan man ju knappt andas i.

rönsich2

Dessutom upplevde jag att mina förra tights ”åkte ner” hela tiden vilka dessa inte gör. De stannar kvar på samma plats och träningslinnet, som kommer från samma ställe, stannar kvar där det ska vara det också:) Det linne jag hade förut åkte upp hela tiden vilket jag avskyr! Jag har väl inte rätt kropp för det helt enkelt då jag inte är pinnsmal! Förutom att kläderna helt klart fyller sin funktion så är de faktiskt himla snygga och färgglada också! Och bara en sån sak gör ju träningen lite roligare, inte sant? Linnet hittar ni här och brallorna (med det härliga namnet Shape Doris) finns här.

rönisch3

Jag måste bara berätta om en rolig sak som hände mig på gymmet idag. När jag hade tränat klart och stod och stretchade lite vid löpbandet så tog min ”granne” (ja, han som sprang på bandet bredvid mig) mig i handen och gratulerade mig. Det var ju otroligt bra för en kvinna att springa så långt som jag hade gjort, sa han, samtidigt som han tittade på min display. Jag kunde inte hjälpa att jag blev lite full i skratt. Charmig okunskap eller otroligt förlegat? 6 km är jag jättenöjd med men det är ju ingen långdistans och det är MÅÅÅÅNGA kvinnor som springer.

På det gym som jag går till är det en klart manlig dominans och när jag sedan gick in till gym-delen för att köra lite magövningar så var jag den enda tjejen därinne. Så är det väl ändå inte i Sverige? Nu är det många år sedan jag gick till ett gym i Sverige men då jag gjorde det vill jag klart minnas att fördelningen tjejer/killar var typ 50-50.

Förresten, om det är någon som sitter inne med någon bra ”träningsmusiklista” så tar jag gärna emot tips! Skriv här nere i kommentarfältet eller mejla länken. Det hade varit grymt! Jag börjar nämligen tröttna lite på min egen nu:)

Nu ska vi sätta oss till bords. SÅ lyxigt att ha en kock här hemma! Min lilla pappa lagar så god mat till oss varje dag och skämmer bort oss ordentligt. Här har ätits både oxrulader, fiskgratäng och idag blir det wok.

Ha det bäst!

KRAM

Previous Post Next Post

You Might Also Like

23 Comments

 • Reply Jess 2 oktober, 2013 at 15:59

  Ja duktiga du, jag har fikat för dig oxå hela veckan. Dt e alltså ditt fel att jag går upp dubbelt;-)
  Puss Jess

  • Reply pilotfrun 2 oktober, 2013 at 21:00

   Jag får väl bli bättre på att fika igen helt enkelt;) Kramen

 • Reply Välkommen Hem! 2 oktober, 2013 at 16:14

  Så duktig och SNYGG du är! Försöker att peppa mig iväg och köpa ett årskort (ja typ varje dag faktiskt) men det har inte gått så vidare värst bra… 🙁
  Ursäkter, ursäkter, du vet. Men jag vet ju att om jag bara går och köper mig sånna där snygga träningskläder och köper kortet, ja då blir jag så in i bomben peppad att börja. Så jo, köpa träningskläder får det bli FÖRST!
  KRAM snyggo!
  Judita

  • Reply pilotfrun 2 oktober, 2013 at 21:01

   Du är för söt!!! Ja, men visst är det sååå mycket roligare att träna om man faktiskt känner sig snygg på kuppen.
   Kram

 • Reply Stoffisen 2 oktober, 2013 at 16:45

  Jag är djupt imponerad så sjukt duktig du är!
  Du är bäst!!

  Kram
  Stoffe

  • Reply pilotfrun 2 oktober, 2013 at 21:01

   Tack söta du!
   Kram

 • Reply rektorskan 2 oktober, 2013 at 17:46

  Inte så smal? Har du fått en spegel från Grönan eller? Du ser grymt fit ut. Och är snygg dessutom. Wow säger jag bara…..Kram Mia

  http://bloggmorsorna.se/happyvardag/2013/10/02/en-mobelpool/

  • Reply pilotfrun 2 oktober, 2013 at 21:03

   Haha, du är ju för gullig! Jag gillar också Under Armour, K köpte lite sådana kläder till mig för ett tag sedan. Men, dessa tightsen Mia, du hade älskat dem. De håller liksom in och lyfter upp hela bakdelen.
   Kram

 • Reply rektorskan 2 oktober, 2013 at 17:47

  Glömde säga att jag tränar alltid i kläder från Under Armour – bara avgudar deras kläder. Kram igen
  http://bloggmorsorna.se/happyvardag/2013/10/02/en-mobelpool/

 • Reply Frida 2 oktober, 2013 at 17:58

  Snyggt:)

 • Reply Catarina 2 oktober, 2013 at 19:04

  Gud va fräsch du ser ut, du har ett väldigt vackert leende, ja hela du är fin 🙂
  Skulle gärna vilja börja träna, men finns ingen tid, jag och sambon jobbar om varandra så när jag inte jobbar är jag med barnen och tvärtom. Men jag cyklar till jobbet =)

  Ha det gott!
  Kram Catta

  • Reply pilotfrun 2 oktober, 2013 at 21:05

   Tack snälla du för din fina kommentar! Jag vet att det är svårt att hitta tid till träning när ekorrhjulet är igång. Nu har jag ju lyxen att vara förlädraledig och ha en man som faktiskt är hemma en del på vardagar emellanåt.
   Kram

 • Reply Milla 2 oktober, 2013 at 19:04

  Hej nu ska jag ge mig till känna som läst din blogg ett tag – gillar den skarpt! Jag kan rekommendera den här bloggen, där finns en massa spellistor till olika pass: http://trainingchrille.blogspot.se. Bla senaste Body Pump 87 som jag älskar, riktigt bra låtar! På mitt gym, med mycket typer av pass och all typ av styrketräning, är det 70% tjejer i alla åldrar som tränar, det är häftigt! KRAM Milla

  • Reply pilotfrun 2 oktober, 2013 at 21:06

   Tack för ditt grymme tips! Dit ska jag in och kolla. Bums! Börjar liksom tröttna på min egen musik (som jag egentligen älskar) Fast när man har hört samma låt med Black eyed peas ungefär 10 gånger de senaste två veckorna så känns det lite uttjatat.
   Kram

 • Reply Vitae Stilo 2 oktober, 2013 at 19:33

  Duktig du är!! Men det är härligt när man kommit igång och får rutin i träningen.

  Ha det så bra i värmen 🙂

  Kram
  Helen
  http://www.vitaestilo.se

  • Reply pilotfrun 2 oktober, 2013 at 21:07

   Ja, det är helt underbart!!! Och jag vet ju att du också är duktig med din träning:) 2 mil i veckan. Det är fint jobbat!
   Kram

 • Reply helenasenklavardag 2 oktober, 2013 at 19:49

  Jag älskar Röhnisch träningskläder. Har några shape up som jag gillar. Nu skulle jag behöva lite mer vinterbetonade kläder. Förstår att de blir impade av dig därnere..
  Kram Helena

  • Reply pilotfrun 2 oktober, 2013 at 21:09

   Ja, supersköna verkligen. Såg att Rönisch hade fått in varmare tights i microfiber. Det hade kanske varit något för dig?
   Kram

 • Reply Erika 3 oktober, 2013 at 08:02

  Jag gillar ockdå Röhnisch träningskläder!

 • Reply Kaffe och Mazarin 3 oktober, 2013 at 14:07

  Snygga träningskläder!!!!:)
  Härligt och ha en kock i huset.:)
  Ha en skön dag.Kramiz../Agge

 • Reply Towe 3 oktober, 2013 at 18:53

  Grymt snygga kläder! Har endast kört Nike men nu måste jag spana in Röhnisch!

 • Reply Åsa 3 oktober, 2013 at 20:39

  Så himla snygg!
  Kram Åsa

 • Reply Rebecka 4 oktober, 2013 at 12:45

  Vill man ha nya musiklistor kan jag varmt rekommendera appen ”Tunigo”. Där hittar du en massa bra musiklistor för livets alla tillfällen, alltifrån toplistor, till träningsmusik. Det krävs dock att man har spotify.

 • Leave a Reply