spanien

Två månader på Kanarieöarna

JAAAA, det är faktiskt sant! Under januari och februari så kommer vi att hålla till på Kanarieöarna där K temporärt har sin bas. Tjohooo! Ska bli helt underbart att bara få sola, bada och mysa med familjen. Barnen kommer att gå i svensk skola där nere så klart. Ett äventyr för dem med och de längtar lika mycket som oss.

kanarieoarna3

Såhär ser poolen ut och jag antar att barnen kommer att hänga där en hel tid:) Fantastiskt att man har havet inpå också. Det är verkligen en bonus! Så nu medan alla ser om sina vinterkläder ska jag nog investera i några nya bikinis;) Det gäller att ta vara på tillfällena när de dyker upp, inte sant?

kanarieoarna2

Januari och februari är de månader som jag tycker är absolut värst så jag kommer inte sakna dem ett dugg. Jag kommer ihåg hur januari var när vi bodde utanför Malaga och det var verkligen en riktigt härlig månad. Varmt men inte hett. Och på Kanarieöarna så lär det dessutom vara snäppet varmare än solkusten i Spanien.

kanarieoarna1

Jag längtar efter spanska tapas, mejillónes och cava på stranden, Zara Home, fiskdiskarna, nocilla (spanska versionen av nutella) och intensiteten hos det spanska folket. Det ska verkligen bli ljuvligt!!! Jag hoppas att ni hänger med då.

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Annorlunda Underbara 9 november, 2016 at 21:12

  Åh…. så nära typ men ändå långt ifrån…..Ni kommer att få urmysigt ♡♡ Puss

  • Reply Rebecca 9 november, 2016 at 21:32

   Du måste komma och hälsa på ❤️ Nu var det så länge sedan vi sågs. Puss & Kram

 • Reply Marie 9 november, 2016 at 22:46

  Vad lustigt att du skrev det här just nu… Låter fantastiskt att lämna Sverige i januari och februari =)! Sitter precis och letar resmål till i mars, då min sambo fyller jämt. Vi har de senaste åren lagt alla våra resor till Thailand och känner oss hur vilsna som helst när det gäller att hitta solresor inom lite närmare avstånd! Har du några bra tips på bra öar? Sist jag var på en Kanariö var när jag var 18 år och drack tequila i Playa de Ingles ;). Nu har vi två barn ( 6 och 14 år). Tacksam för svar =).

  Mvh Marie

  • Reply Rebecca 29 november, 2016 at 22:01

   Hej Marie,
   jag har tyvärr aldrig varit på Kanarieöarna tidigare så jag vet inte riktigt hur det är nu på vintern. Vi har dock bekanta som bor där och som vittnar om 25 grader för tillfället så så illa kan det ju inte vara;)
   Kram

 • Reply Birgitta S 9 november, 2016 at 23:39

  Hej!
  Följde din blogg konstant när du bodde i Spanien men sen har det blir mer sporadiskt då jag helst läser utlandsbloggar och helst från Spanien som är mitt favoritland. Varit mkt på kanarieöarna antar att det är Gran Canaria du och familjen kommer att bo på i 2 månader och i så fall var på härliga GC?
  Hälsningar Birgitta S

 • Reply Ljuva Magnolia 10 november, 2016 at 09:45

  Men åååååå så härligt!!
  Jag har bott och jobbat på Gran Canaria för ca 14 år sedan och det är ju bara så himla najs klimat! Vilken ö ska ni bo på?
  Vi kanske åker till lilla ön La Palma i feb, om mamma bestämmer sig för att ta med oss på hennes 60-årsfirande 😉

  Kram och ha en fin dag snygging!
  Catta

  • Reply Rebecca 29 november, 2016 at 22:00

   Vi ska bo på Gran Canaria. Nytt för mig faktiskt som aldrig har varit där.
   Hojta om ni kommer över så tar vi ett glas cava.
   Kram

 • Reply Mittdittovitt 10 november, 2016 at 18:48

  Åh vad härligt. Ser vart det är, min. Mamma och pappa bor i ett hus en bit i från ert hus , de är där några månader om året. Jag åker dit om några dagar. Fast jag ska då bo på hotell och lyxa lite. Ska bli så skönt att komma iväg.
  Lite avis på dig som ska vara där så länge. Såå skönt ju och lagom varmt enl mig.

  Kram Fia

  • Reply Rebecca 29 november, 2016 at 22:00

   Jaha, där ser man! Jag hoppas verkligen att det blir bra. Jag har aldrig varit på Gran Canaria så bara det är en upplevelse.
   Kram

 • Reply Tessan 11 november, 2016 at 06:34

  Åh vad härligt!!! Förstår din glädje 🙂
  Blir härligt att följa ert äventyr här i bloggen.. dela gärna med dig av solen 😉 Kram

  • Reply Rebecca 29 november, 2016 at 21:59

   Absolut! Den delar jag gärna med mig av:)
   Kram

 • Reply Mallansvardag 11 november, 2016 at 08:38

  Hur härligt lät inte det där 😍
  Sol, bad, god mat och lata dagar när det är som kallast, mörkast och tråkigast här i Sverige.
  Men hur blir det med ditt jobb?
  Önskar dig en härlig helg.
  Kram Malin

  • Reply Rebecca 29 november, 2016 at 21:58

   Hej Malin, jag missade din fråga. Jag kommer att ta ledigt under två månader och jag har en väldigt förstående arbetsgivare så det var aldrig något problem. Känns verkligen fantastiskt skönt!
   Kram

 • Reply Jennie 11 november, 2016 at 17:03

  Men lägg av, hur härligt lät inte det där då?! Så skönt att få lämna trista vintern och få åka till solen:)
  Sedan april har vi hus i Torrevieja och man gör ju inget annat än längtar dit. Nu har jag toksurfat Ryanair i några dagar och lyckades klämma in en kort tur i början av december, bitterljuv är känslan, underbart att komma dit men skräp att vända hem igen efter några dagar.

 • Reply Karin F 15 november, 2016 at 09:54

  Så underbart. Klart att jag hänger med, sittande framför min lap-top insvept i en fleecefilt och dregla efter sol och värme. Njut alla dagar. Kram

 • Leave a Reply