Inredning

underbar walk-in-closet

En av mina önskemål gällande planlösningen på nya huset var att det skulle finnas plats för en walk-in-closet i anslutning till vårt sovrum. Har man en gång haft en walk-in-closet så kan man bara inte vara utan. Begåvade Nina Holst visade upp sin nyinredda walk-in-closet för ett tag sedan och är den inte en dröm så säg.

(alla bilder Nina Holst)

Det som är så fantastiskt med denna klädkammare (förutom att den är sagolikt fin) är att den är gjord med en riktigt låg budget. Om ni tittar närmare så ser ni att nästan allt kommer från IKEA och slutnotan för allting landade på cirka 4300NOK. Det är byrån MALM, klädstången STOLMEN spegeln STAVE och stången BYGEL, egentligen avsedd för   kökshanddukar:) men som ni ser funkar alldeles utmärkt till att hänga skor på. För att få en lite glammigare look på dessa har Nina spraymålat dem med guldfärg. Väldans kreativt och riktigt, riktigt snyggt! Dessa bilderna åker rakt ner i min inspo-mapp för walk-in closet och minsann är det så att vi har minst två MALM byråer magasinerade där hemma….

Nu fortsätter vårt idoga ritande i jakten på den perfekta planlösningen:) Vi har varit i kontakt med arkitekten ett flertal gånger denna veckan och denne gör nu sitt bästa för att går våra önskemål till mötes så någonstans så börjar vi se ljuset i tunneln även om det är långt kvar. Mannen suckade här innan och tyckte att det var jobbigt att det skulle ta sådan tid. Vi har ju lagt åtskilliga timmar på detta nu. Men jag känner med detta som med en hel del annat, att det är ju vägen som är mödan värd. Det är ju i diskussionerna och samtalet om och kring vårt hus, och hur vi  vill ha det som det bästa växer fram. Inte sant?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Ambienti 14 februari, 2014 at 13:04

  Jätte snyggt och funktionellt! En walk-in-closet står högt på min önskelista också…tyvärr har vi ingen plats!;-(
  Ha en riktigt fin Alla Hjärtans Dag!
  Kram
  Christina

 • Reply Catta 14 februari, 2014 at 13:19

  U.N.D.E.R.B.A.R!! Inser att jag kommer bli sjukligt avis på dig när du visar upp en alldeles egen walk-in closet, varje tjejs dröm ju!!
  Hmmm, undrar om jag kan bygga ut lite 😉

  Stor kram på dig snygging på Alla hjärtans Dag!
  Catta

 • Reply Ninelin 14 februari, 2014 at 14:33

  Happy Valentine´s Day!

  Kram N

 • Reply Junitjej 14 februari, 2014 at 16:29

  Vilken fin klädkammare!!!!

 • Leave a Reply