Uncategorized

Underbara Spode på kampanj

För ett tag sedan blev jag medlem på sajten Members.com som är en sida, där de likt Campadre, kör kampanj på vissa märken. Själv så blev jag medlem för att de för ett tag sedan hade By Malene Birger kläder på kampanj. Och idag, hör och häpna så har de kampanj på inga mindre än finheterna Spode. Det vackra, engelska, blåvita porslinet som syns lite överallt numera.
spode
Porslinet är väl dyrt kan jag tycka men på denna kampanjen är det rabatterat med upp till 35%. En riktigt bra deal tycker jag.
spode 2
Och är man ingen te eller kaffedrickare så funkar dessa vackra muggar utmärkt till att plantera en liten blomma i också. Kanske en tidig julklapp till dig själv? Jag hade gärna köpt ett sätt med muggar av den sort som är på den översta bilden, den som heter Jumbo blue rose men det finns många andra vackra motiv.

Och oj, vad det blev många inlägg från mig på den här korta stunden. Tänk vad mycket man får gjort när bebisen sover middag läääänge. Måste bara lära honom att han ska sova på natten istället och inte hålla sin mamma vaken:)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Nilla 22 november, 2013 at 14:00

  De var riktigt fina, bra med lite rabatt ibland:)
  Ang eventet så har jag svarat hos mig , hoppas du kan komma, kommer bli supertrevligt! Kram Pernilla

  • Reply pilotfrun 24 november, 2013 at 21:56

   Ja, jag håller tummarna. Det hade varit så himla, himla kul.
   Kram
   Rebecca

 • Reply Hovdamen 24 november, 2013 at 06:55

  Verkigen jättevackra koppar o muggar. sådana hade jag gärna velat ha, precis min stil!

  Kram

  • Reply pilotfrun 24 november, 2013 at 21:57

   De är ljuvliga. Själv fick jag dock stå över. Vi kommer ha tillräckligt att ta med hem ändå:)
   Kram
   Rebecca

  Leave a Reply