kläder och mode, shopping

Underbart med sol

Vilken ljuvlig torsdag! Solen har skinit hela dag – så himla härligt!! Jag har efter 3 veckors uppehåll (jeezus….), med otroligt ihärdig förkylning, idag sprungit 5 underbara kilometrar samt kört lite styrka. Nu hoppas jag att eländet vänder så att jag kan ta vid där jag slutade efter jul.

outfit5

Jag har fixat och plockat här hemma som man gör jämnt. Eller hur gör ni? Har ni något knep för att slippa städa jämnt?

outfit1

Dagens outfit är blus i en ny favvo-färg nämligen mossgrön, från H&M, och tajta stretchbyxor med hål på knät från Vero Moda. Jag älskar blusar i den här modellen, rak och inte så åtsittande. Har i flera olika färger:)

outfit3

Ja, här blandas inredning med outfits lite hej vilt. Hoppas att ni gillar det! Nu ropar sonen och behöver min hjälp. Han håller nämligen på att baka kladdkaka. Vet inte om han inspireras av Mästerkocken men nog är han ihärdig dessa dagar allt. Titta gärna in lite senare för då tänkte jag bjuda på lite före och efterbilder på vårt allrum däruppe. Det har, precis som övriga huset, genomgått en radikal förändring.

Kram så länge ❤️

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply