hus och renovering, Inredning, tyg & tapet

Upp och ner, ner och upp….

Det där med att säga hej det har minstingen anammat och även det där med att ta i hand.

IMG_0743.JPG
Igår när vi besökte Väla i jakt på en vinterjacka (vilken sedan hittades hos Zara) var Bruno fullt sysselsatt med att gå fram till diverse skyltdockor i barnmodell för att prata och ta i hand.

IMG_0742.JPG
Som här på Piraya där han klättrade under en vägg för att ta sig ut i skyltfönstret och snicksnacka lite. Bättre dock än på Zara där han mer än gärna klättrar upp på podiet där dockorna står för att ta ett litet snack. Söta unge! Undra vad han tänker egentligen om de där barnen som står så stilla:)

Allt går i swisch-swisch fart här. Huset är fullt av folk, mycket förväntas bli klart inom de närmsta dagarna. Ovanvåningen har målats, slipats, spacklats otaliga gånger, badrummen är putsade och en ny ytterdörr är förhoppningsvis på plats när jag kommer dit imorgon. Och i pressen och stressen så händer det ju också att saker och ting blir lite upp-och-ner. Typ såhär!

IMG_0744.JPG
Skönt när det bara är materiella saker.

Kram och sov gott!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply I mitt huvud 3 december, 2014 at 10:43

  Jag hade inte tänkt på att tapeten var upp och ner om du inte skrivit det. Men ni kommer väl tänka på det… Fniss!

 • Reply annorlunda underbara 3 december, 2014 at 13:37

  Hoppla hejsan, hade faktiskt en klasskompis vars mamma var duktig och tapetserade själv…allt upp och ner;) Hälsa din kära make att idag har jag bara en låt på huvudet ( gör mig tokig) , Ärtorna rullar…..
  Ja du förstår<3

  kramiz

 • Reply Lotta 3 december, 2014 at 15:42

  Hihi, min dotter har en fjärilstapet i sitt rum där fjärilarna flyger nedåt. Kan meddela att vi inte behövde pröjsa för det rummet;-)

 • Leave a Reply