allt som är vackert, hus och renovering, Inredning, tyg & tapet

uppåt väggarna

med urtjusiga tapeter från Photowall. Photowall lanserade nämligen i dagarna ett samarbete med konstnären och illustratören Nadja Wedin. 

Kollektionen kännetecknas av sagolika mönster och som på bilden ovan, fjärilar, undulater, nyckelpigor och blommor i en salig samling. Jag som länge har tänkt mig tapeten ”Eldblomma” i dotterns rum börjar nu tänka om…… Det står nämligen Alba på denna tapet. Det enda är väl att dottern är den i familjen som har mest saker, stora som små (mest smått smått smått) och med en lite rörig tapet så kanske det ser ännu rörigare ut i rummet. Eller vad tror ni?

Förutom tapeten på bilden ovan, som för övrigt heter Budgies, så ingår ytterligare tre motiv i två olika färger i kollektionen.  

Gillar ni tapeter eller föredrar ni målade väggar?

Kram 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Annika 9 juni, 2014 at 08:41

  Hej. Jätte fin tapet. Skulle göra sig jätte bra i ett flickrum 🙂 Jag föredrar tapet isf målade väggar. Speciellt i barnrum. Blir varmare och mer personligt. Tack för en trevlig och inspirerande blogg! Kram.

 • Reply ulle 9 juni, 2014 at 13:36

  Håller me dig! Kan nog lätt bli rörigt me alla småsaker till en sån tapet. Isåfall ska den va diskret i ett barnrum el målat. Tycker d är onödigt me barnmotiv på tapeter i barnrum då dom ändrar sig så fort o de blir barnsligt mm. Kram

 • Reply ulle 9 juni, 2014 at 13:40

  Hur hade ni de i barnens rum i ert gamla hus? Hade ni tapeter i dom? Du har inga bilder på dom:);) Kram

  • Reply rebecca 9 juni, 2014 at 22:06

   Hej Ulle!
   Tyvärr har jag inga bilder på barnens rum, i varje fall inte i denna datorn. Vi hade tapeter från Sandbergs i bägge rummen, i dotterns ru malde vi denna
   http://www.sandbergab.se/sv/produkter/tapeter/Kaspar%20(NW)/522-14
   och i sonens rum så hade vi tapeten Dino som numera har utgått. Om jag får gissa så kommer det att bli helt andra tapeter i barnens kommande rum:)
   Kram

 • Reply mamma på villovägar och en sneak peek på Albas tapet | rebecca 19 november, 2014 at 22:27

  […] sedan dess. Jaghar faktiskt skrivit om den tidigare här på bloggen;  det inlägget hittar ni här. Budgies betyder förövrigt undulat och jag är bra sugen på att köpa ett par undulater (inte […]

 • Leave a Reply