Inredning

Valentines day ❤

14 februari. Dagen då man hyllar kärleken det där lilla extra. Normalt sett så brukar vi inte riktigt gå all in på alla hjärtans dag men i dag kände vi att vi behövde det. Vi behövde mycket positivitet och glädje i huset. Det här med nytt hus, jobb och allt annat som väntar om några månader har de senaste veckorna tagit över lite här hemma.

Så idag blir det presentpåsar till barnen, champagne till oss, mumsig middag med thaikyckling och kladdkaka med färska bär till efterrätt. Dessutom har vi köpt hem rött, styvt papper så att vi kan göra lite egna kort i kväll.

Idag håller vi dessutom om varandra lite extra här hemma. Innan idag fick vi nämligen beskedet att en bekant hastigt gick bort i morse och lämnar efter sig fru och två barn. Våra tankar går till dem idag. Så ofattbart och tragiskt!

Så håll om varandra. Säg de där orden som du vill säga. Kramas så ofta det bara går och sprid kärlek. Och det viktigaste av allt, lev NU.

KRAM och ha en underbar och hjärtlig dag  

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply happyvardag 14 februari, 2014 at 20:04

  Åh vad sorgligt att höra. Stora varma kramar till er alla. Kram Mia

  http://happyvardag.se/2014/02/14/lite-liv-i-ogonen-idag/

 • Reply Ljuvlig Mat 14 februari, 2014 at 20:12

  Åh, får rysningar i hela kroppen. Vad hemskt! :/

  STOR KRAM TILL ER!

 • Reply Ekenäsliv 15 februari, 2014 at 17:23

  Å så sorgligt… Ja, de nära o kära är verkligen de viktigaste och att alla får må bra och vara friska. Allt annat är ju grädden på moset, pricken över i:et, den extra kryddan och bonusen…
  Önskar dig en fin kväll!
  Kram Anna

 • Leave a Reply